Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrarin F1-tallin pomo lataa kovia syytöksiä kilpailijasta: “On kysyttävä itseltäsi, onko valvonta riittävää”

Mattia Binotto
AOP

Formula 1 -sarjassa eletään tiukan budjettikaton aikakautta ja sen rikkomisesta on tiedossa ankarat seuraukset. Nyt Ferrarin F1-tallin pomo Mattia Binotto kuitenkin syyttää Red Bullin F1-tallia katon ylittämisestä.

Mattia Binotton johtama Ferrari ja Red Bull aloittivat kauden 2022 Formula 1 -taiston tasatahtiin, mutta sittemmin Red Bull on repinyt kaulaa italialaisiin.

Kaiken huipuksi Red Bullin tähtikuski Max Verstappen kertoi viime viikonlopun Belgian F1 GP:n jälkeen, että talli julkaisee uuden alustan autoonsa lähiaikoina.

– Saamme uuden alustan tulevaisuudessa. En tiedä kuinka paljon kevyempi se tulee olemaan, mutta jos se toimii, se auttaa meitä.

Verstappenin kommentti sai Binotton hiiltymään. Mies ei voi käsittää, miten isobritannialaistallilla on varaa kehittää uusi alusta kesken kauden. Italialaisen mielestä Red Bull rikkoo F1:n budjettisääntöjä.

– Meillä ei ole koskaan varaa kehittää kevyttä alustaa – tai mitään muuta alustaa – kauden aikana, koska budjetti ei salli sitä.

– Olisin hyvin yllättynyt, jos se olisi mahdollista muille talleille.

Binotton mukaan Kansainvälinen autoliitto FIA valvoo budjettikuria liian lepsusti.

– Sinun on kysyttävä itseltäsi, onko valvonta riittävää.

– Valitettavasti vain harvat ihmiset pitävät sitä silmällä FIA:ssa. Sitä on parannettava tulevaisuutta ajatellen. Olisi todella huonoa, jos mestaruuden ratkaisisivat taloussäännöt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1