Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Koripalloilija Max Besselink ei lähdekään Saksaan – Outo peliliike ei ole ensimmäinen uralla

Max Besselink laitahyökkääjä s.Oliver Würzburg
AOP

Uutisoimme aiemmin laitahyökkääjä Max Besselinkin siirrosta Saksan easyCredit Basketball Bundesligassa pelaavaan s.Oliver Würzburgiin. Nyt seura tiedotti yllättäen, ettei suomalaislaituri saavukaan Saksaan.

Saksan easyCredit Basketball Bundesligassa pelaava s.Oliver Würzburg tiedotti keskiviikkona, että joukkueen kanssa yksivuotisen sopimuksen toukokuussa tehnyt suomalaislaituri Max Besselink ei saavukaan joukkueeseen. Perusteeksi kerrottiin muun muassa maajoukkuekiireet. Tiedote kertoi myös, että Besselinkin paikkaajan kartoitus on jo käynnissä täydellä vauhdilla.

– Siksi olemme sopineet Maxin ja hänen edustajansa kanssa sopimuksen irtisanomisesta yhteisellä sopimuksella, Würzburgin toimitusjohtaja Steffen Liebler kertoo.

Joukkueella riittää muutenkin huonoa tuuria. Joukkueen tärkein sentteri Filip Stanić joutuu olemaan sivussa useita viikkoja jalkamurtuman vuoksi. 24-vuotias pelaaja mursi luun jalastaan harjoitusten aikana, eikä hän todennäköisesti pääse pelaamaan kauden alkaessalokakuun alussa.

Besselinkin uudesta osoitteesta ei ole vielä tietoa. Mies on pelannut Korisliigaa niin Helsinki Seagullsissa kuin BC Nokiassakin, mutta pelaajahistoriasta löytyy myös mystinen häipyminen yhdysvaltalaisesta Santa Claran yliopistosta. Mediatietojen mukaan tämä sai monet suomalaisvalmentajat takajaloilleen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo