Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Yksi F1-aikakausi on tulossa loppuunsa – Katoaako legendaarinen sukunimi lähtöruudukosta?

Mick Schumacher
AOP

Toisen polven Formula 1 -kuljettaja Mick Schumacher on karun paikan edessä. Miehen Ferrari Driver Academy -sopimus päättyy vuoden lopussa, eikä sille ole tiettävästi tulossa jatkoa. Saksalaisen F1-ura on siten pahasti vaakalaudalla.

Mick Schumacher on ajanut Formula 1 -sarjassa Haasin riveissä kaksi kautta ja on kuulunut Ferrarin Ferrari Driver Academy -järjestelmään vuodesta 2019. Miehen F1-menestys on ollut kuitenkin kehnoa ja nyt Ferrari onkin kääntämässä selkänsä hänelle.

F1:ssä on toki kuljettajapaikkoja auki vielä ensi kaudelle, mutta Ferrari-sopimuksen loppuminen vaikeuttaa Mickin tilannetta. Esimerkiksi Haas on tiettävästi palkkaamassa Antonio Giovinazzia Kevin Magnussenin kaveriksi.

Muita vaihtoehtoja olisivat Alpine, Williams ja AlphaTauri. Schumacher kisaa vähistä paikoista kuitenkin muun muassa Colton Hertaa ja Nico Hülkenbergiä vastaan ja ei ole kovin vahvoilla.

Ferrarikin on kiinnittänyt Charles Leclercin ja Carlos Sainzin ensi kauden kisakuskeikseen ja Ferrarin kumppanitalli Sauber puolestaan kärvistelee Alfa Romeo -yhteistyön päättymisen kanssa, joten Schumacherin tulevaisuudennäkymät ovat synkät.

Schumacheria pidettiin pitkään potentiaalisena F1-tähtenä hänen hyvän pienempien sarjojen menestyksensä vuoksi. Myöskään isä Michael Schumacherin ja setä Ralf Schumacherin vaikutus taustalla ei ollut vähäinen. Nyt tarulle on tulossa kuitenkin tyly loppu.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1