Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vapaaottelutähti Anderson Silva suuntaamassa nyrkkeilykehiin – Tähtäimessä nuori nousukas

Anderson Silva vapaaottelu nyrkkeily Brasilia
AOP

Vapaaottelutähti Anderson Silvan on jo pitkään huhuttu kohtaavan julkkisnyrkkeilijä Jake Paulin nyrkkeilykehässä. Nyt ottelu on ottanut askeleen eteenpäin.

MMA Fighting -median toimittaja Mike Heck on vahvistanut julkisesti, että brasilialainen vapaaottelija Anderson Silva on saanut nyrkkeilylisenssin Arizona State Boxing and Mixed Martial Arts Commissionilta.

Silvan ottelun päivämäärää tai vastustajaa ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, mutta mediatietojen mukaan vastaan asettuisi julkkisnyrkkeilijä Jake Paul. Ottelun kerrotaan tapahtuvan lokakuussa.

Ottelua ei ole kommentoitu vielä kummankaan ottelijan leiristä. Silva on yksi kaikkien aikojen kovimmista vapaaottelijoista ja hän on niittänyt menestystä niin keskisarjassa kuin kevyessä raskaassa sarjassakin. Mies on otellut menestyksekkäästi niin Pridessa, Cage Ragessa kuin UFC:ssäkin.

Paul puolestaan nousi julkisuuteen sosiaalisen median kautta. Hän on otellut muutamaan otteeseen nyrkkeilyssä niin amatööri- kuin ammattilaiskehässäkin ja viimeisimmissä otteluissaan hän on voittanut muun muassa vapaaottelijat Tyron Woodleyn ja Ben Askrenin.

Myöskään Silva ei ole outo vieras nyrkkeilykehässä. Hän on otellut kahdesti ammattilaiskehässä ja voittanut kummallakin kerralla.

Silvan pitkäaikainen pomo, UFC-presidentti Dana White kommentoi taannoin suorasukaiseen tapaansa miesten ottelua.

– En välitä paskaakaan Paulista, mutta jos hän todella ottelee Silvaa vastaan, jos se on totta, niin oli jo aikakin. Hänellä on todellinen taistelu käsissään, riippumatta siitä, kuinka vanha Anderson on. Kyllä, se on todellinen tappelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit