Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-tähtikuljettajat ottivat järjen käteen – Pyysivät toisiltaan anteeksi Belgian F1 GP:n tapahtumia

Fernando Alonso
AOP

Formula 1 -tähtikuljettaja Fernando Alonso on pyytänyt anteeksi kuljettajakollegaltaan Lewis Hamiltonilta sen jälkeen, kun parivaljakko törmäsi toisiinsa Belgian GP:ssä.

Tämän viikon Hollannin GP:n alla Alpinen Fernando Alonso myönsi olleensa väärässä kutsuessaan Mercedeksen Lewis Hamiltonia idiootiksi ja kyseenalaistaessaan hänen ajotaitonsa. Hamilton sanoi, ettei ollut puhunut Alonsolle, mutta väitti, että hän oli jo unohtanut riidan.

Yhteentörmäys päätti Hamiltonin kilpailun ja joukkueradiossa Alonso nimitti häntä idiootiksi törmäyksen aiheuttajana ja sanoi, että Mercedes-kuljettaja tietää, miten ajaa, vain lähtiessään kärjestä.

Hamilton myönsi, että tapaus oli hänen syytään. Alonso sanoi puhuvansa Hamiltonin kanssa, mutta kysyttäessä Hamilton sanoi, että he eivät olleet keskustelleet.

– Seisoimme aivan vierekkäin TV-alueella, mutta ei. Se ei ole minulle asia. Se ei muuta mitään, se ei oikeastaan ​​vaikuta minuun pienimmissäkään määrin, Hamilton totesi.

Aiemmin tällä viikolla Hamilton oli valmistellut allekirjoitetun Mercedes-lippalakin annettavaksi Alonsolle, johon oli kirjoitettu ”For Fernando” ja se annettiin Alonsolle. Hamilton sanoi haluavansa näyttää esimerkkiä urheilullisesta käyttäytymisestä.

– Lippalakin kanssa se oli vain vähän hauskaa. Näiden asioiden parissa on välillä hyvä pitää hauskaa. Yritän aina olla parempi kuljettaja, ja tiedän myös, että monet nuoret lapset seuraavat minua, ja on tärkeitä askeleita, joita yritän ottaa käytöksessäni, jotta yritän aina oppia ja olla parempi.

Alonso korosti kunnioitustaan ​​Hamiltonia kohtaan ja sanoi, että hänen kommenttinsa olivat ylireagointia hetken kiivastumisessa, joka oli otettu pois kontekstistaan.

– Mikään sanomani ei ole totta, ja on tosiasioita, jotka osoittavat päinvastaista. Minulla ei ole mitään ongelmia Lewisin kanssa. Kunnioitan häntä valtavasti. Hän on mestari, hän on aikamme legenda.

Alonso kritisoi myös mediaa.

– Kun sanot jotain brittikuljettajaa vastaan, media on sen jälkeen mukana valtavasti, mutta joka tapauksessa, kyllä, pyydän anteeksi. En ajattele mitä sanoin. Hetkellinen kiivastuminen, hetken adrenaliini, kamppailu kärkipaioista, sai minut sanomaan ne kommentit, joita minun ei pitäisi sanoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1