Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lentopallon Mestaruusliigan Akaa-Volley hankki uuden jännittävän tuttavuuden liberon paikalle

lentopallo
AOP

Miesten lentopallon Mestaruusliigaan täksi kaudeksi noussut Akaa-Volley täydensi kokoonpanonsa toisella liberolla. Konsta Karjalainen siirtyy Akaaseen paikalliskilpailija Rantaperkiön Iskusta.

Libero Konsta Karjalainen on lentopallon miesten Mestaruusliigan Akaa-Volleyn uusin sopimuspelaaja. Karjalainen siirtyy seuraan Rantaperkiön Iskun 1-sarjajoukkueesta.

Karjalainen päätyi Pirkanmaalle alunperin opiskelujen vuoksi ja onkin jo kolmen vuoden ajan opiskellut sähkötekniikkaa Tampereen yliopistossa. Nyt työn alla on tekniikan kandidaatin työ signaalinkäsittelyn ja koneoppimisen alalta.

Karjalainen on pääosan tähänastisesta urastaan uurastanut yleispelaajan paikalla. Vasta viime talvena mies istutettiin Iskussa liberon tontille. Siirto saattaa olla lentopalloilijaksi lyhyehkölle 183-senttiselle miehelle paras ratkaisu.

– Kyllä onnistuneet puolustukset maistuvat makealta. Vastaanotto on luonnollisesti tärkeä osa peliä, mutta se on kuitenkin enemmän sellaista rutiinia kuin yllättävät puolustuspallot, Karjalainen toteaa.

Kunnianhimoinen libero tavoittelee Akaa-Volleyssa runsasta peliaikaa. Kilpailijana on niin ikään uusi tuttavuus, kanadalainen Eliah Risso.

– Kyllä kentälle tekee mieli. Tulin Akaa-Volleyn mukaan paitsi hyvän valmennuksen, niin ennen kaikkea tasokkaan rosterin vuoksi. Uskon, että kovissa treeneissä ja hyvien pelimiesten parissa kehityn itsekin parhaiten.

Karjalainen lähtee tavoittelemaan Akaa-Volleyssa ensi kevään finaalipelejä.

– Kulta maistuisi tosi hienolta, hymyilee myöhemmin ulkomaille ammattilaiseksi pyrkivä libero.

Mestaruusliigan kausi käynnistyy Akaa-Volleyn osalta kolmen viikon kuluttua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo