Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten koripallon EM-kisoissa skandaali – Turkki ja Georgia täydessä rähinässä

Georgia Turkki 5.9.2022
AOP

Georgian ja Turkin välinen miesten koripallon EM-kisaottelu repesi täydeksi hulinaksi, kun joukkueet nahistelivat ensin kentällä ja pelin päätyttyä sen ulkopuolella. Lisäksi Turkki protestoi muun muassa pelikellosta kadotettua peliaikaa.

Georgian ja Turkin välisessä ottelussa kävivät tunteet kuumina koko pelin ajan, mutta tilanne alkoi kärjistyä, kun Turkin tähtipelaaja Furkan Korkmaz ajettiin ulos kentältä yhdessä Georgian Duda Sanadzen kanssa miesten käytyä toisiinsa käsiksi.

Turkin koripalloliiton varapuheenjohtaja Ömer Onan kertoi pelin jälkeen, että joukko georgialaisjoukkueen jäseniä yhdessä turvamiesten kanssa kävi Korkmazin kimppuun pelin päätyttyä. Turkkilaistietojen mukaan hyökkääjät olivat Tornike Shengelia, Goga Bitadze ja Sanadze.

– Kun Korkmaz käveli käytävällä kohti pukuhuoneita valmentajamme kanssa, joukko Georgian pelaajia, jotka eivät olleet ottelukokoonpanossa, hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Myös Korkmaz kertoi oman näkemyksensä tapahtuneesta. Hänen mukaansa koko sotku sai alkunsa Sanadzen törkypuheista.

– Näit pienen osan tapahtuneesta kentällä. Asetuimme kasvotusten ja hän alkoi puhua paskaa minulle. En anna kenenkään puhua paskaa päin näköäni.

– Pelissä se on osa peliä. Puhut jotain ja sanot jotain takaisin, mutta se, mitä hän sanoi, ei ollut jotain, jonka annan liukua. Reagoin ihmisenä, pelaajana ja miehenä.

Episodi kärjistyi takatiloissa pelin jälkeen.

– Kun puhuin tunnelissa, fysiikkakaverimme oli kanssani. Heti kun kävelimme ulos tunnelista ja yritimme päästä pukuhuoneeseen, näin kolme Georgian pelaajaa kahden turvallisuusmiehen rinnalla juoksemassa meitä kohti. Aloimme lyödä toisiamme. Se on pohjimmiltaan, mitä tapahtui.

– Se oli kuin katutappelu. Puhetta tai keskustelua ei ollut. Ihmiset vain tulivat luoksemme ja yrittivät käydä kimppuumme. Tietysti reagoimme ja yritimme puolustaa itseämme – tarkalleen, mitä aiomme tehdä miehinä. Mielestäni se on myös turvallisuusongelma. Mutta en tiedä onko se turvallisuusongelma vai osoittivatko he vain suvaitsevaisuutta pelaajilleen, Korkmaz raivosi.

Turkki suuttui myös 22 pelikellosta kadonneesta sekunnista. Ne katosivat tähtipelaajien kahakan aikana, eikä niitä palautettu koskaan pelikelloon. Turkki on vaatinut jo uusintaottelua ja muita toimenpiteitä ja on valittanut Kansainväliselle koripalloliitolle FIBA:lle tapahtuneesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo