Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Onko tässä US Openin mestari? – “Pelaa hurjalla tasolla!”

Nick Kyrgios tenniksen US Openissa.
AOP

Tenniksen US Openin toinen peliviikko on käynnissä. Sekä naisten, että miesten kaavioissa on jäljellä enää kahdeksan parasta pelaajaa. Tiistaina turnauksessa käynnistyy puolivälierät ja näitä on luvassa yhteensä kahdeksan kappaletta. Puolivälieristä voittajat matkaa loppuotteluihin, jotka pelataan lauantaina ja sunnuntaina Suomen aikaa. Miesten turnauksessa kaksi kärkisijoitettua pelaajaa on jo laulukuorossa.

Tenniksen vuoden neljäs ja samalla viimeinen Grand Slam -turnaus US Open on saavuttanut pisteen, kun kahdeksan parasta miestä sekä naista on turnauksissa vielä jäljellä. Miesten turnauksessa kärkisijoitetuille on käynyt kalpaten, sillä ykkös-, kakkos- ja nelossijoitetut pelaajat ovat jo laulukuorossa. Parhaiten sijoitetut pelaajat ovat Espanjan Carlos Alcaraz, joka on kolmanneksi sijoitettu ja Norjan Casper Ruud, joka on turnauksessa sijoitettu viidenneksi. Jokainen jäljellä oleva pelaaja on kuitenkin saanut sijoituksen, kun turnaus alkoi.

Miesten turnauksen suurimmaksi mestarisuosikiksi on noussut Wimbledonissa finaaliin edennyt Australian Nick Kyrgios. Kyrgios kaatoi omassa neljännen kierroksen ottelussaan maailman ykkösenä turnaukseen lähteneen Venäjän Daniil Medvedevin 3-1 -erin. Tuossa ottelussa kumpikin esitti hurjaa pelaamista ja Kyrgiosin esitys nosti hänet pelaajaksi, joka muiden tulee kaataa. Kyrgios kohtaa puolivälierässä Venäjän Karen Khachanovin. Tämän puolivälierän voittaja saa vastaansa välierässä joko Ruudin tai Italian Matteo Berrettinin, joka pelasi vuonna 2021 Wimbledonin finaalissa.

Naisten puolella sijoitetut ovat yllättävän hyvin kestäneet paineet. Kärkisijoitetuista mukana ovat vielä ykkössijoitettu Iga Swiatek, joka johtaa Yhdysvaltain kahdeksanneksi sijoitetun Jessica Pegulan puolivälierässä. Turnauksessa kuudenneksi sijoitettu Tshekin Karolina Pliskova kohtaa omassa puolivälierässään Valko-Venäjän Aryna Sabalenkan, ja näiden otteluiden voittajat kohtaavat toisensa välierässä.

Kaavion alaosassa viidenneksi sijoitettu Tunisian Ons Jabeur kohtaa Berrettinin tyttöystävän, eli Australian Ajla Tomljanovicin. Jabeurin ja Tomljanovicin välisen ottelun voittaja kohtaa joko Caroline Garcian tai Coco Gauffin välierässä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis