Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan BC Nokia hankki taitoa ja kokoa korin alle

Alan Herndon sentteri BC Nokia
AOP

BC Nokian miesten Korisliiga-joukkue on tehnyt pelaajasopimuksen 27-vuotiaan 206-senttisen yhdysvaltalaisen Alan Herndonin kanssa. Herndon on kokenut pelaaja, joka on ehtinyt pelata kotimaansa lisäksi jo viidessä maassa.

Alan Herndon pelasi yliopistouransa Wyomingin yliopistossa vuosina 2013-2018, jossa hänet valittiin seniorikaudellaan Mountain West -konferenssin kauden parhaaksi puolustajaksi sekä median että valmentajien puolesta. Neljännellä kaudellaan Wyomingissa Herndon tilastoi 11,9 pistettä, 5,7 levypalloa, 2,0 syöttöä ja 2,2 torjuntaa ottelua kohden.

Yliopistouransa jälkeen Herndon lähti maailmalla ammattilaiseksi. Vaikka kyseessä onkin vielä vain 27-vuotias pelaaja, niin hänen historiastaan löytyy pelejä Turkista, Japanista, NBA G Leaguesta, Kreikasta, Hollannista ja Puolasta.

Kauden 2021-22 Herndon pelasi Puolan Polska Liga Koszykówkin Astoria Bydgoszczissa, jossa hän tilastoi 7,0 pistettä, 4,2 levypalloa, 1,2 syöttöä ja 0,9 torjuntaa ottelua kohden.

– Laadukasta isoa pelaajaa ei ole helppo löytää. Alan on kaveri, joka pystyy joukkueemme teeman mukaisesti tekemään paljon eri asioita. Hän pystyy postaamaan, juoksemaan kenttää ja heittämään myös kaukaa, Näätien päävalmentaja Greg Gibson toteaa.

– Hänet on jo marinoitu monissa liemissä, mikä on iso plussa. Alan myös tuntee Xavier Fordin pitkän ajan takaa, joten heidän kemiat ovat jo ennalta kohdillaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo