Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Seitsenottelija Maria Huntington harmittelee kauden päätöstään: “Monet kyyneleet on vierähtänyt poskelle”

Maria Huntingtonin kausi ohi
AOP

Seitsenottelija Maria Huntington joutui lopettamaan kautensa kesken kaiken loppukesästä, kun nainen joutui leikkaukseen vammojensa vuoksi. Nyt nainen kertoi Instagram-tilillään synkistä tunnelmistaan.

Seitsenottelija Maria Huntington kertoi tiistaina, että kuluva kausi ei voi päättyä hänen mielestään hetkeäkään liian aikaisin.

– Olen odottanut yleisurheilukauden loppumista jo aika pitkään. On ollut todella vaikea katsoa muiden kisaamista. Monet kyyneleet on vierähtänyt poskelle, kun on miettinyt sitä, kuinka paljon itse haluaisi olla kisaamassa.

– En ole vielä sen yläpuolella, että pystyisin vain olla 100 % iloinen muiden puolesta, kun itse istun sohvalla kuntoutuen leikkauksesta, Huntington kertoi.

Huntington harmittelee tunteitaan.

– Nämä ovat niitä rumia tunteita, mitä ei yleensä uskalla sanoa ääneen, koska ”kyllähän sitä pitäisi pystyä iloita muiden puolesta”.

– Muiden menestys ei ole minulta pois, mutta helposti sitä vaan peilaa omaa tilannettaan muihin. Kuka tahansa, joka laittaa vuoden fokuksensa tiettyyn asiaan ja joutuu lopulta katsomaan sivusta, kun muut toteuttavat unelmiaan, voi varmaan samaistua näihin fiiliksiin.

Kauden päätöstapa kyrsii naista vieläkin.

– Tämä oli minun ensimmäinen kesäni, kun jouduin katsomaan muiden urheilevan sivusta ja on varmaan sanomattakin selvää, että toista tälläistä en halua kokea. Sympatiat ihan jokaiselle kohtalontoverille, joka on joko nyt tai aikaisemmin joutunut samaan tilanteeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu