Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Sveitsin yleisurheiluillassa hurja tulos! – ME oli vaarassa

Joe Kovacs räjäytti pankin Timanttiliigassa.
AOP

Zurichin Timanttiliigassa nähtiin melkoinen kuulantyöntökilpailu, kun kaksi maailman parasta kuulantyöntäjää ottivat mittaa toisistaan. Kisassa oli maailmanennätys äärimmäisen lähellä, kun MM-kisoissa hopealle jäänyt Joe Kovacs paransi ennätystään reilusti. Ryan Crouser paransi tasoaan sitten viime kisan, mutta ei mahtanut maanmiehelleen mitään.

Zurichin Timanttiliigan finaalissa nähtiin miesten kuulassa hurja voittotulos, kun Joe Kovacs tykitti 7,26 kilon rautapallon lukemiin 23,23. Tulos on yhdysvaltalaisen uusi ennätys ja maailman kautta aikain kolmanneksi pisin työntö. Pidemmälle on työntänyt vain kaksinkertainen olympiavoittaja Ryan Crouser. Crouser oli kisassa toinen ja työnsi kisaan vaatimattoman tuloksen 22,74. Crouserin nimissä oleva maailmanennätys on 23,37 ja siitä Kovacs jäi nyt 14 senttiä.

Kisassa kaksi seuraavaa sijaa menivät uudenseelannin kaksikolle Tom Walsh ja Jacko Gill. Walsh työnsi 21,90 ja Gill 21,51. Kuuden miehen kilpailussa viidenneksi sijoittui EM-kultaa voittanut Filip Mihaljevic 21,43 kantaneella työnnöllä ja kuudenneksi nykyään Italiaa edustava Nick Ponzio 20,71 tuloksella.

Kovacs nousi tuloksellaan maailman kärkeen tämän vuoden osalta ja teki samalla Timanttiliigan ennätyksen. Aiempi kärkitulos ja Timanttiliigan ennätys oli Crouserin nimissä. Hayward Fieldillä Eugenessa Crouser työnsi kesäkuussa tuloksen 23,12.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu