Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

AlphaTaurin Yūki Tsunodaa syytettiin vilpillisestä toiminnasta – Tyrmää väitteet suoralta kädeltä

Yūki Tsunoda AlphaTauri Hollannin F1 GP
AOP

AlphaTaurin Formula 1 -tallin kuski Yūki Tsunoda oli F1:n Hollannin GP:ssä kohun keskellä, kun miehen keskeytys toi virtuaalisen turva-auton radalle ja auttoi joidenkin mielestä tempullaan Red Bullin Max Verstappenia. Nyt japanilainen tylyttää salaliittoteoreetikoita.

Yūki Tsunoda kertoi haastattelussa ottavansa loukkauksena ihmisten väitteet siitä, että japanilainen olisi tahallaan auttanut Red Bullin Max Verstappenia Hollannin Formula 1 -GP:ssä.

– Ensinnäkin en halua tietää! En välitä.

– Haluan kysyä, miten aivosi on luotu, miltä aivosi näyttävät, ota magneettikuvat ja katso, mikä on vialla. On hauskaa, kuinka he luovat tarinan. Red Bull Racing ja AlphaTauri ovat täysin eri joukkueet, olemme Italiassa, he ovat Iso-Britanniassa. Kilpailemme täysin eri alueella, Tsunoda täräytti.

Kansainvälinen autoliitto FIA ja Tsunodan F1-talli AlphaTauri ovat molemmat tulleet siihen johtopäätökseen, että Tsunodan keskeytyksen syynä oli terminaaliero-ongelma.

– On hauskaa, että fanit ovat todella innoissaan luodessaan aina tarinan. Se on erittäin yksinkertainen tosiasia, että autossa oli ongelma ja olemme vahvistaneet, että se oli erotusongelma.

Tsunodan mukaan hänellä ei ollut mitään syytä auttaa Verstappenia.

– Ollakseni rehellinen, hullu, hullu tarina. Minulla oli myös hyvä tilaisuus saada pisteitä, joten ei ole mitään syytä auttaa Maxia.

– En tiedä, että Max ajoi ykkös- tai kakkostilalla. En välitä Red Bull Racingista, koska keskityn vain työhöni.

Myös Verstappen piti väitteitä naurettavina.

– Minusta se on yleisesti ottaen naurettavaa.

– Näiden asioiden ei pitäisi edes tapahtua. Ensinnäkin tällaisten asioiden ajatteleminen on jo naurettavaa. Miksi edes luulet sen olevan mahdollista tässä lajissa? Myös se, että yksilöitä vihataan, on minusta käsittämätöntä. Kuinka voitte tehdä sen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1