Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Jake Paul ja Anderson Silva astuvat samaan nyrkkeilykehään: “Teen parhaani tuhotakseni The Spiderin”

Logan Paul kamppailu-urheilija USA
AOP

Julkkisnyrkkeilijä Jake Paul sai viimein haluamansa, kun vapaaottelulegenda Anderson Silva astuu miehen kanssa nyrkkeilykehään. Nyt Paul on alkanut tavanomaisen uhonsa ottelun lopputuloksesta.

Nyrkkeilijä Jake Paul ja vapaaottelija Anderson Silva kohtaavat nyrkkeilykehässä 29.10. Yhdysvaltain Arizonassa. Paulilla on edessään nyrkkeilyuransa kovin haaste, sillä Silva on yksi vapaaottelumaailman kovimpia nimiä ikinä ja on äärimmäisen taitava pystyottelija.

Paul ei kuitenkaan ota liikaa stressiä 47-vuotiaan legendan kohtaamisesta.

– “The Spider” Silva on monipuolisin ottelija, jonka maailma on koskaan nähnyt.

– Vain vuosi sitten hän päihitti nyrkkeilymestarin Julio César Chávez juniorin ja osoitti maailmalle, miksi häntä kutsutaan usein kaikkien aikojen parhaaksi ottelijaksi, Paul totesi.

Paulia kuitenkin tympii tapa, jolla kamppailulajipiireissä on lähestytty kaksikon kohtaamista.

– Jokainen asiantuntija vapaaottelusta nyrkkeilyyn on sanonut, että Paul ei ottele Silvaa vastaan. He sanoivat, että Paul pelkää Silvaa ja Paul häviäisi Silvalle.

Yhdysvaltalainen aikoo lyödä luun kurkkuun epäilijöilleen.

– No, kaikille ei-uskoville – Paul ottelee Silvaa vastaan. On kunnia saada mahdollisuus jakaa kehä kaikkien aikojen suurimman UFC-iskijän kanssa.

– Lauantaina 29. lokakuuta astun nöyrästi kehään, kosketan käsineitä elävän legendan kanssa ja teen parhaani tuhotakseni The Spiderin.

Myös Silva lähtee liikkeelle rennolla otteella.

– Tiedän, että elämässä kaikella on tarkoituksensa. Mikään ei tule vain sattumalta.

– Joten, kiitän Jumalaa terveydestäni, perhettäni ja tiimiäni siitä, että olette antaneet minulle mahdollisuuden jatkaa sen asian tekemistä, jota rakastan eniten.

Ennakko-odotukset ovat korkealla myös brasilialaisen puolella.

– Uskon, että tämä on vuoden suurin ottelutapahtuma ja tekee todella lajihistoriaa ikuisesti. Nähdään 29. lokakuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit