Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jenkkitähti teki US Openissa kovaa historiaa – Ensimmäinen maansa pelaaja välierissä sitten entisen maailman ykkösen!

Frances Tiafoe
AOP

Yhdysvaltojen New Yorkin kaupungissa pelattavassa tenniksen vuoden neljännessä ja samalla viimeisessä Grand Slam -turnauksessa on kolme neljästä välieräpelaajasta selvillä. Yhdysvaltain Frances Tiafoe teki historiaa saavuttamalla välieräpaikan ensimmäisenä Yhdysvaltain pelaajana sitten vuoden 2006. Tiafoe kaatoi omassa puolivälierässään venäläistähden tiukan ottelun päätteeksi ja kohtaa toisen kahdesta junioritähdestä välierässään.

Yhdysvaltain Frances Tiafoe on edennyt tenniksen US Openin välieriin. Tiafoe kaatoi puolivälierässä Venäjän Andrey Rublevin suoraan 3-0 -erin äärimmäisen tiukassa ottelussa. Ottelussa nähtiin vain yksi syötönmurto, kun kolmannessa erässä Tiafoe onnistui murtamaan venäläisen syötön, ja voitti erän 6-4 -lukemin. Kaksi ensimmäistä erää menivät katkaisupeliin, jotka olivat Tiafoen heiniä. Näistä jälkimmäinen meni suoraan 7-0 -lukemin yhdysvaltalaiselle, joka ei ole hävinnyt yhtään kuudesta katkaisupelistään koko turnauksessa.

Tiafoe kohtaa välierässä joko Espanjan Carlos Alcarazin tai Italian Jannik Sinnerin. Nuorisotähdet kohtaavat toisensa yöllä pelattavassa viimeisessä puolivälierässä. Toisessa välierässä kohtaavat Venäjän Karen Khachanov ja Norjan Casper Ruud. Khachanov kaatoi omassa puolivälierässään Australian Nick Kyrgiosin tiistaina ja Ruud murskasi Italian Matteo Berrettinin.

Tiafoesta tuli ensimmäinen yhdysvaltalaispelaaja sitten Andy Roddickin, joka on edennyt US Openissa välieriin tai pidemmälle. US Openin vuonna 2003 voittanut Roddick pelasi viimeksi välierässä ja samalla finaalissa vuoden 2006 US Openissa, mutta taipui loppuottelussa tuolloin Roger Federerille. Roddick oli ATP-listan kärjessä vuonna 2003.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis