Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

PGA Tourin ja LIV Golfin väliset jännitteet kasvavat – Kaksi tähtipelaajaa nahistelee videolla

Billy Horschel golf USA
AOP

Golfin kahden suurkiertueen, PGA Tourin ja LIV Golfin, väliset jännitteet ovat jälleen nousussa ja kaksi huippugolfaria, Ian Poulter ja Billy Horschel, on nähty nyt tukkanuottasilla.

Kaksi golfin huippunimeä, englantilainen Ian Poulter ja yhdysvaltalainen Billy Horschel, eivät ole pitkään aikaan olleet samoilla linjoilla. Poulter on uuden LIV Golf -kiertueen kovimpia nimiä ja Horschel puolestaan on ollut yksi LIV:n kovaäänisimpiä arvostelijoita.

Kaksikko kohtasi DP World Tour -kiertueen harjoituskentällä keskiviikkona ennen kisan alkua. National Club Golfer -lehden toimittaja George Cooper sai kuvattua kaksikon välisen välikohtauksen ja vaikkei kauempaa kuvatulla videolla saakaan selvää sanoista, eivät miesten elekieli ja muu toiminta videolla jätä liikaa tulkinnanvaraa.

– Vaikka he olivat liian kaukana ymmärtääkseni, mitä sanottiin – ja huuliltalukutaitoni ei vain ole entisellään – se ei todellakaan näyttänyt ystävälliseltä kuulumistenvaihdolta.

– Mutta en ole täällä tuomitsemassa. Annan sinun päättää itse. Pyysin Poulterilta kommenttia jälkeenpäin, mutta hän kieltäytyi kohteliaasti, Cooper kertoi jutussaan.

Horschel ei kerännyt taannoisella LIV-kommentoinnillaan uusia ystäviä. Hän haukkui LIV-pelaajia tekopyhiksi heidän pelatessaan kilpailevalla kiertueella.

– Niin hyvin kuin tulen toimeen Lee Westwoodin ja Poulterin kanssa, he ovat tukeneet PGA Touria jo jonkin aikaa uransa aikana, yhdysvaltalainen tölväisi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf