Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Lentopallo

Miesten lentopallon Mestaruusliigajoukkue hankki yhdysvaltalaisen keskitorjujan – Huippuluokan pallontappaja

lentopallo
AOP

Miesten lentopallon Mestaruusliigan Perungan poikien joukkueen viimeiset palaset alkavat loksahdella paikoilleen. Rovaniemeläisseura hankki nyt yhdysvaltalaisen keskitorjujan Daniel Wetterin.

Daniel Wetter on 23-vuotias ja 196-senttinen, atleettinen pelaaja, jonka ulottuvuus on 376 cm. Daniel on pelannut kuusi vuotta Californian osavaltion yliopiston joukkueessa Northridgessä ja on valittu kahteen kertaan yliopistoliigan All-American -tähdistöön.

– Olen todella kilpailuhenkinen ja vaadin itseltäni paljon. Haluan auttaa joukkuettani sekä joukkuekavereitani voittamaan. Toivottavasti saamme Perungan Pojat takaisin voittokantaan!, Wetter kommentoi.

Wetterin viime kauden yliopistojoukkueen valmentaja Jeff Campbell on kehunut häntä ohjelmansa kovimmaksi työntekijäksi, joka ei halua mitään muuta kuin olla paras mahdollinen pelaaja mitä pystyy. Wetter tappoikin palloa koko viime kaudella 47 % tarkkuudella, joka oli koko liigan viidenneksi parasta.

Danielin seitsemäs pelivuosi alkaakin nyt täysin uusissa ympyröissä ja on innoissaan uudesta maasta. Hänkään ei ole koskaan aiemmin käynyt Suomessa.

– Olen kuullut paljon hyvää tästä maasta. Odotan paljon uusia kohtaamisia ihmisten sekä fanien kanssa. Kaiken kaikkiaan on hienoa päästä kokemaan näinkin kaunis maa ihan omin silmin.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo