Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Pysyykö Ferrarit Max Verstappenin perässä kotiradalla? – Huima Monzan viikonloppu luvassa!

Max Verstappen Spa:n mutkayhdistelmässä.
AOP

Moottoriurheilun kuninkuusluokassa formula ykkösten MM-sarjassa alkaa maailmanmestaruus olla jo jaettu. F1 -kaudella on vuorossa 16. osakilpailu ja se ajetaan legendaarisella Monzan radalla Italiassa. Kyseessä on kauden toinen ja samalla viimeinen Italiassa ajettava osakilpailu. Aiempi kisa käytiin Imolassa huhtikuun lopulla.

Monzan GP:seen lähdetään F1 -kauden mestaruustaistelun suhteen ikävästä asetelmasta. Kun seitsemän kisaa on enää kautta jäljellä, niin Red Bull Racingin hollantilaistykillä Max Verstappenilla on selvä johto ennen toisena tulevaa Ferrarin Charles Leclerciä. Verstappen on kerännyt pisteitä toistaiseksi 310 kappaletta, kun voitosta saa 25. Toisena olevalla Leclercillä on 201 pistettä kuten myös kolmantena olevalla Red Bullin kakkoskuski Sergio Perezillä. Mercedes GP:n George Russell on MM-sarjassa neljäntenä 188 pisteellä.

MM-sarjassa tilanne voi kääntyä Ferrarin ja Leclercin eduksi vain mikäli Verstappen alkaa kärsimään isoista ongelmista autonsa kanssa. Ajamalla mestaruustaistelu ei tule enää heräämään henkiin. Verstappenin kyyti on viimeisten viikkojen ajan ollut kokonaisuudessakin niin ylivoimaista ettei Ferrari ole siihen pystynyt vastaamaan. Siinä missä hollantilainen on voittanut neljä edellistä kisaa, niin Leclercillä on tuloksena sijat kahdesti kuudes ja kertaalleen kolmas sekä yksi keskeytys.

Suomalaisittain Monzan GP on mielenkiintoinen, kun Alfa Romeon hyvään vauhtiin etenkin alkukaudesta saanut Valtteri Bottas on jäänyt pisteittä kuudessa edellisessä kilpailussa. Bottas pystyi taistelemaan hyvin sijoista 7-10 alkukauden kisoissa, mutta nyt neljä kovinta tallia on erottunut edukseen ja Alfa Romeolla on ollut vaikeaa. Bottas on taistellut samoista sijoista viime kisoissa yhdessä Aston Martinin ja Haasin kanssa.

Monzan viikonlopussa perjantaina ajetaan kahdet tunnin mittaiset harjoitukset, joista ensimmäiset pyörähtää kello 15.00 käyntiin ja toiset kello 18.00. Lauantain tunnin mittaiset harjoitukset ovat ohjelmassa kello 14.00 ja aika-ajot 17.00 alkaen. Sunnuntain kisa alkaa kello 16.00.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1