Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Monzan F1 kisaan dramaattinen loppu!

Max Verstappen ajoi Monzan GP:n voittoon.
AOP

Italian Monzassa ajettu GP tarjosi alusta alkaen mielenkiintoisia tapahtumia. Kisa näytti jo ratkeavan pitkien vetojen aikana, mutta lopulliseen voittotaisteluun saatiin todella mielenkiintoinen vääntö, kun McLarenin Daniel Ricciardo kärsi moottoririkon, joka toi turva-auton radalle.

Red Bull Racingin MM-sarjaa johtava Hollannin Max Verstappen otti jo viidennen osakilpailuvoiton putkeen. MM-sarjassa piste-ero Ferrarin toiseksi ajaneeseen Charles Leclerciin yli sataan pisteeseen. F1 -kautta on jäljellä enää kuusi osakilpailua, joten ero on käytännössä mahdoton kirittäväksi. Kisassa kolmanneksi sijoittui Mercedes GP:n George Russell, joka ajoi täydellisen kilpailun. Russell ajoi virheittä 53 kierrosta ja otti sen mikä oli tarjolla.

Takarivistä kisaan lähteneet Lewis Hamilton ja Carlos Sainz jr. nousivat myös kärkiviisikkoon, ja pienistä jarruongelmista kärsinyt Red Bullin Sergio Perez sijoittui kuudenneksi.

Kisan voittoon ajanut Verstappen nousi heti lähdössä nopeaan tahtiin toiseksi ja pääsi kärkeen, kun Leclerc meni virtuaalisen turva-auton myötä varikolle todella aikaisin. Verstappen hallitsi tämän jälkeen kisaa aina viimeisille kierroksille asti kunnes erittäin hyvässä vauhdissa aika-ajoissa ollut Daniel Ricciardo joutui keskeyttämään. Australialaiskuljettajan McLareniin tuli tekninen ongelma, joka päätti tämän kisan radan varteen.

Tämä johti siihen, että kisan kuuden viimeisen kierroksen ajaksi tuli turva-auto, ja autot ajoivat lopulta turva-auton takana ruutulipulle.

Kisassa F1 -debyytin ajanut Hollanin Nick De Vries ajoi Williamsillaan hienosti yhdeksänneksi ja keräsi tallilleen kaksi pistettä.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1