Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Moukarinheittäjä Tuomas Seppänen kertoi harmillisia uutisia: “Jatketaan harjoittelua kohti kautta 2023”

Tuomas Seppänen moukarinheitto
AOP

Moukarinheittäjä Tuomas Seppänen menestyi vaihtelevalla tasolla pitkin kautta, mutta pääsi juhlimaan myös arvokisamitalia. Nyt miehen kausi sai kuitenkin tylyn päätöksen.

Moukarinheittäjä Tuomas Seppänen julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertasi kauttaan.

– Kauden 2022 yhteenveto. Kauden aikana on ehtinyt tapahtua paljon! Alkukausi oli loistava ja kesäkuun alussa tuli hyviä tuloksia, muun muassa kauden paras tulos 74,97 metriä. Kesäkuussa kisat sujuivat niin hyvin että MM-ranking nousi ja pääsin edustamaan heinäkuussa Suomea yleisurheilun MM-kisoissa.

– Kunto oli parhaimmillaan tuolla heinä-elokuun taitteessa, mutta oli pientä takkuamista kisoissa. kuitenkin Kalevan kisoista oli kotiin tuomisena hopeaa. Kalevan kisoista matka jatkui kohti yleisurheilun Münchenin EM-kisoja. Siellä olin 16. Ja heitto ei erityisen hyvin sielläkään kulkenut.

Seppäsen mukaan kausi jatkui positiivisissa merkeissä.

– Elokuun lopussa sain hyviä heittoja harjoituksissa ja sain tekniikkaa paremmin toimimaan. Sain kunnian toimia Suomen joukkueelle kapteenina yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelussa, jossa tuli ihan ok tulos 72,57 metriä.

Kausi sai kuitenkin nyt tylyn päätöksen.

– Kisakausi 2022 sai kuitenkin hiukan kurjan lopetuksen, koska loukkasin nilkkani pahasti kuntosalilla. Nyt parannellaan nilkan nivelsiteet kuntoon ja jatketaan harjoittelua kohti kautta 2023.

– Kiitos aivan kaikille! Tämä kesä ja kausi on ollut aivan erityinen, mies päätti.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu