Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tennisässä Simona Halep leikkauspöydällä – Sitkeä vaiva haitannut jo pitkän aikaa

Simona Halep tennis Romania
AOP

Tenniksen maailman ykkösnaispelaajiin kuuluva romanialainen Simona Halep kertoi maanantaina Twitter-tilillään käyneensä leikkauksessa.

30-vuotias romanialainen tennisässä Simona Halep julkaisi maanantaina kuvan sairaalavuoteeltaan. Nainen kävi maanantaina nenäleikkauksessa. Halep oli kärsinyt hengitysvaikeuksista jo jonkin aikaa ennen kuin hän päätti ratkaista ongelman leikkauksella. Leikkauksen jälkeen Halepin on pidättäydyttävä kaikesta liikunnasta vähintään muutaman viikon ajan.

– Hei kaikki. Kuten jotkut saattavat jo tietää, olen kamppaillut jonkin aikaa nenäongelmien kanssa ja se paheni kesän aikana, varsinkin Washingtonissa. Tämä ongelma vaikeutti hengittämistä ja jopa paheni öisin, kun kävin läpi täysin tukossa olevaa nenää.

Vaihtoehtoisia ratkaisuja ei lopulta ollut.

– Ainoa tapa ratkaista ongelma oli mennä leikkaukseen. Lääkäri Daniel Popescu on tehnyt sen ja käyttänyt tilaisuutta hyväkseen tehdäkseen myös plastiikkakirurgisen intervention. Kiitos! Haluan myös kiittää anestesiologiani tohtori Uleia Alexia.

– Kaikki meni hyvin. Tarvitsen muutaman viikon lepoa ennen kuin voin aloittaa uudelleen minkään fyysisen toiminnan. Nähdään pian tenniskentällä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis