Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Tuore F2-mestari saamassa huiman mahdollisuuden – Aukeaako F1-kisakuskin paikka?

Felipe Drugovich F2-kuski MP Motorsport
AOP

Aston Martinin Formula 1 -talli on mediatietojen mukaan ottamassa varakuljettajan paikalleen nuoren brasilialaisen Felipe Drugovichin. Tuore Formula 2 -mestari on yksi lajin suurista tulevaisuudennimistä.

Brasilialainen Felipe Drugovich on ajanut Formula 2:ssa MP Motorsportin tallissa kahden kauden ajan ja kruunasi päättyneen kautensa F2-mestaruuteen. Samalla mies hankki myös Formula 1 -superlisenssin kaudelle 2023.

F1-tallien on nykysääntöjen mukaan ajatettava nuoria kuskilupauksia ainakin kahtena eri kisaviikonloppuna vapaissa harjoituksissa ja Drugovich on nyt saamassa mahdollisuutensa Abu Dhabin GP:ssä. Hollantilainen ​​Nyck de Vries sai jo oman mahdollisuutensa Monzan GP:ssä.

Drugovich kamppailee myös ensi kauden viimeisistä kisakuljettajan paikoista. Paikkoja on auki vielä Haasilla, Alpinella ja Williamsilla. Tietojen mukaan Aston Martin olisi puolestaan tarjoamassa miehelle varakuljettajan paikkaa.

Aston Martinin tallipäällikkö Mike Krack on vahvistanut, että talli on ollut yhteydessä brasilialaiskuskiin. Krack kuitenkin kiisti, että sopimusta olisi vielä tehty.

– Meillä on nyt Fernando Alonso ja olimme hieman pois kuljettajamarkkinoilta. Ja nyt katsomme, mitä aiomme tehdä ensi vuonna, koska tarvitsemme varakuljettajan. Joten heti kun meillä on jotain kerrottavaa, teemme sen.

Drugovich on kuitenkin kiinnostava nimi tallille.

– Meidän on sanottava, että Drugovich voitti F2-mestaruuden erittäin vaikuttavalla tavalla, erittäin johdonmukaisesti, erittäin älykkäästi. Joten se tekee hänestä ilmeisen ehdokkaan mielestäni monille.

– Ja mielestäni olisi viisasta pitää hänet myös tutkassa, koska hän ei ole sitoutunut mihinkään akatemiaan tai kuljettajaohjelmiin tai mihinkään sellaiseen.

Drugovich korosti, että hänen ensisijaisena tavoitteenaan on varmistaa kisakuskin paikka, mutta hän ilmoitti, että varakuskin rooli olisi seuraavaksi paras vaihtoehto.

– Tavoitteena on olla siellä. Yritämme, mutta jos se ei ole mahdollista, ajaisin mielelläni varakuskin roolissa.

– Nyt on suuri tauko, joten yritämme keskustella tallien kanssa ja katsoa, ​​mitkä ovat parhaat vaihtoehdot. Haluaisin tehdä vapaat harjoitukset -retken.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1