Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Yhdysvaltain kuulajätit hyytyivät Sveitsissä – Harvinaisen heikko tulostaso!

Joe Kovacs oli vuoden paras kuulantyöntäjä maailmassa.
AOP

Miesten kuulantyönnössä on nähty parin viimeisen vuoden ja samalla viikon aikana hurjia tuloksia. Sveitsin Bellinzonassa käytiin maanantaina urheilijoiden arvostamat b-tason kilpailut, jossa jokaisen lajin voittajalle oli tarjolla 2500 Sveitsin frangia. Tällä kertaa miesten kuulassa 2,5 tonnin palkinto tuli yllättävänkin heikolla tuloksella kotiin, sillä kisassa ei nähty yli 23 metrin työntöjä.

Yhdysvaltain Joe Kovacs palasi voittajaksi miesten kuulassa, kun viime viikolla hurjasti yli 23 metriä työntänyt Dohan maailmanmestari korjasi potin Bellinzonasta. Kovacs työnsi syyskuun puolivälin ja samalla miehen kauden viimeisessä kilpailussa tasoonsa nähden vaatimattoman tuloksen 22,19. Reilu 22 metrin kaari riitti voittoon, sillä kisassa toiseksi sijoittui ME-tulosta 23,37 hallussaan pitävä Ryan Crouser 22,00 kantaneella työnnöllä.

Crouser johti kisaa pitkään, sillä yhdysvaltalaisjätti työnsi parhaansa heti ensimmäisellä Kovacsin hakiessa ajoituksia. Kovacs pisti kisan voittotyönnön lopulta viidennellä kierroksella. Ennen tätä tämän kesän maailman kärkituloksen omaava työntäjä oli työntänyt 21,53.

Kisassa kolmanneksi sijoittui Serbian Armin Sinancevic, joka työnsi omaan tasoonsa nähden hyvän tuloksen 21,27. Kisassa neljäs oli MM-pronssia Eugenessa voittanut Josh Awotunde tuloksella 20,97.

Koko Bellinzonan yleisurheilu-illan kovin tulos oli Brasilian Alison Dos Santosin juoksema kilpailuennätys 47,61 miesten 400 metrin aidoissa. Dos Santosin aika jää vain vajaan sekunnin vanhasta maailmanennätyksestä, joka oli pitkään Yhdysvaltain Kevin Youngin hallussa ennen kuin Norjan Karsten Warholm iski sen romukoppaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu