Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Golf

Huippugolfari Rory McIlroy tylyttää kilpakumppaneitaan: “En usko, että kenenkään heistä pitäisi kuulua Ryder Cup -joukkueeseen”

Rory McIlroy golf Pohjois-Irlanti
AOP

Pohjoisirlantilainen huippugolfari Rory McIlroy on kuulunut jo pitkään uudelle LIV Golf -kiertueelle siirtyneiden pelaajien suurimpiin kritisoijiin. Nyt mies on koventanut lausuntojaan LIV-pelaajien osallistumisesta Ryder Cup -joukkuekilpailuun.

Rory McIlroy on kuulunut jo pitkään golfin huippupelaajiin ja on ollut merkittävässä roolissa niin PGA Tour -kiertueella kuin Ryder Cup -joukkuekilpailussakin. Pohjoisirlantilaispelaaja ei kuitenkaan kuulu uuden LIV Golf -kiertueen ystäviin ja on moneen otteeseen laukonut teräviä kommentteja kiertueesta ja sen pelaajista.

McIlroy on myös sanonut, etteivät LIV-pelaajat hänen mielestään saisi osallistua Ryder Cupiin, joka on monelle golfarille yksi kauden päätapahtumista. Sama mielipide pätee niin USA:n kuin Euroopankin joukkueeseen.

– Olen sanonut sen kerran, olen sanonut sen 100 kertaa, minä en usko, että kenenkään heistä pitäisi kuulua Ryder Cup -joukkueeseen.

Viime turnauksessa USA voitti Euroopan lukemin 19-9. McIlroy kertoo pyytäneensä Euroopan uutta kapteenia Luke Donaldia valitsemaan nuoremman joukkueen tällä kertaa, ilman LIV-pelaajia.

– Luulen, että tarvitsimme joka tapauksessa uudelleenrakentamisen. Meillä meni hyvin samojen kavereiden kanssa hyvin pitkään, mutta taas, kuten juuri sanoin, kaikki päättyy jossain vaiheessa. Mielestäni Whistling Straits on hyvä eräänlainen rajaus.

McIlroyn mukaan Euroopan joukkueella on hyvä pohja olemassa.

– Luulen, että Euroopan joukkueessa on kuusi tai seitsemän kaveria, joista me kaikki tiedämme, että he tulevat olemaan tuossa joukkueessa, ja sitten joidenkin nuorempien jätkien on ehkä noustava. Sinulla on ytimessäsi kokemusta Ryder Cupista ja olet pelannut muutamassa, joten uskon, että etsit joitain näistä nuoremmista tyypeistä seuraavien 12 kuukauden aikana.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf