Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

E-urheilu

Jättipeliyhtiö EA käy vastaiskuun huijareita vastaan – Uusi järjestelmä käyttöön syksyllä

Electronic Arts Inc peliyhtiö USA
AOP

Yhdysvaltalainen maailman suurimpiin peliyhtiöihin kuuluva Electronic Arts Inc tiedotti keskiviikkona julkaisevansa uuden huijauksenestojärjestelmän peleihinsä. Tarkoituksena on puuttua ongelmiin entistä vahvemmin.

Electronic Arts Inc tiedotti uudesta EA AntiCheat -huijauksenestojärjestelmästään keskiviikkona. EA kertoi, että uusi järjestelmä menee aina ydintasolle saakka peleissä ja järjestelmissä ja on siten hyvin tehokas. Uusi järjestelmä pääsee ensi kertaa tositoimiin tulevassa FIFA 23 -pelin PC-versiossa.

– EAAC on ydintilassa toimiva huijauksen ja peukaloinnin estoratkaisu, joka on kehitetty EA:n sisällä. PC-huijauskehittäjät ovat siirtyneet yhä enemmän ytimeen, joten tarvitsemme ydintilan suojauksia reilun pelin varmistamiseksi ja PC-huijauskehittäjien kohtaamiseksi tasapuolisesti.

– Koska olemme itsekin tekniikkaan taipuvia videopelaajia, meidän on tärkeää varmistaa, että kaikki peleihin sisältyvät ytimen huijauksenestokeinot keskittyvät voimakkaasti PC:tä käyttävien pelaajiemme yksityisyyteen ja turvallisuuteen, tiedotteessa kerrottiin.

Tiedotteen mukaan EAAC:tä ei tulla ottamaan käyttöön kaikissa yhtiön peleissä.

– Teemme yhteistyötä pelistudioidemme kanssa määrittääksemme kunkin projektin huijauksenestotarpeet. Yksinpelipeleissä tai peleissä, joissa ei ole kilpailevia tikkaita tai tulostaulukoita, huijausmaailma on erilainen.

– Pelistä ja tyypistä riippuen saatamme ottaa käyttöön muita huijaustenestotekniikoita, kuten käyttäjätilan suojauksia, tai jopa luopua huijaustenestotekniikan hyödyntämisestä joissakin tapauksissa kokonaan, ja sen sijaan suunnitella pelin siten, että se kestää tietyntyyppisiä huijauksia.

EA:n mukaan EAAC asentuu koneelle pelin mukana ja aktivoituu vain silloin, kun kyseistä peliä pelataan. Samaten jos kyseinen peli poistetaan, myös EAAC poistuu. EAAC-suojatut pelit eivät toimi ilman EAAC:tä.

EA on myös kiinnittänyt huomiota ihmisten yksityisyys- ja tietosuojahuoliin. Yhtiön mukaan EAAC ei kerää mitään yksityistietoa.

– EAAC tarkastelee peleissämme vain sitä, mitä se tarvitsee huijausten estämiseksi, ja olemme rajoittaneet EAAC:n keräämiä tietoja. Jos tietokoneellasi on prosessi, joka yrittää olla vuorovaikutuksessa pelimme kanssa, EAAC voi nähdä sen ja vastata. Kaikki muu on kuitenkin rajatonta.

– EAAC ei kerää tietoja selaushistoriastasi, sovelluksista, jotka eivät ole yhteydessä EA-peleihin, tai mistään muusta, joka ei liity suoraan huijausten estoon. Olemme työskennelleet riippumattomien, kolmannen osapuolen tietoturva- ja tietosuojapalveluyritysten kanssa varmistaaksemme, että EAAC toimii tietosuojaa ajatellen, yhtiö vannoo tiedotteessaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta E-urheilu