Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

E-urheilu

Myös peliyhtiö Activision tarttuu torjuntatoimiin – Kitkee törkykäytöstä Call of Duty -pelisarjastaan

Activision Publishing Inc peliyhtiö USA
AOP

E-urheilun ilmapiiristä on ollut jo pitkään puhetta ja peliyhtiöitä on vaadittu puuttumaan törkeyksiin kovemmalla kädellä. Nyt yhdysvaltalainen peliyhtiö Activision Publishing Inc on käynyt tiukkaan toimintaan omalta osaltaan.

Activision Publishing Inc:n Call of Duty -pelisarja on ollut jo pitkän aikaa maineeltaan kovin musta, kun pelaajien ja peliyhteisön käytöstavat ovat jättäneet toivomisen varaa. Nyt Activision tiedotti keskiviikkona aikovansa puuttua väärinkäytöksiin entistä kovemmalla otteella.

– Tiedämme, että myrkyllisyyteen puuttuminen vaatii jatkuvaa 24/7-työtä. Edellisen Call of Duty -yhteisöpäivityksen jälkeen valvonta- ja myrkyllisyydentorjuntatiimimme ovat jatkaneet edistymistä, mukaan lukien maailmanlaajuisen pelaajatietokannan puhdistaminen myrkyllisten käyttäjien poistamiseksi.

Tiedotteen mukaan Activision on estänyt tähän mennessä 500 000 tiliä ja 300 000 tiliä on nimetty uudelleen automaattisten suodatusjärjestelmien käyttöönoton jälkeen. Lisäksi se on lisännyt lisäkieliä pelin sisäiseen, tekstipohjaiseen keskusteluun ja nimenluonnin moderointiin. Nyt kieliä on yhteensä 14.

Lisäksi Call of Duty käyttää uutta automatisoitua tekniikkaa ihmisen moderoinnin ohella tekstikeskustelujen ja tilien nimien suodattamiseksi loukkaavasta kielestä.

– Osittain näiden ponnistelujen ansiosta olemme havainneet pelaajiemme loukkaavien käyttäjätunnus- ja klaanitunnisteraporttien määrän laskeneen yli 55 % vuodesta toiseen pelkästään elokuussa Call of Duty: Warzonessa, tiedotteessa hehkutetaan.

– Ymmärrämme, että myrkyllisyyden torjunta on jatkuvaa työtä. Jatkamme peliemme seuraamista, pelaajien lähettämien raporttien käsittelyä ja teknologiamme laajentamista myrkyllisen käyttäytymisen torjumiseksi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta E-urheilu