Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Amerikkalaisen jalkapallon legenda Brett Favre lakiongelmissa – Syytetään jättiväärinkäytöksestä

Brett Favre amerikkalaisen jalkapallon legenda USA

Amerikkalaisen jalkapallon pelinrakentajalegenda Brett Favre on pulassa viranomaisten kanssa. Mies on sekaantunut julkisten varojen väärinkäyttöskandaaliin kotiosavaltiossaan Yhdysvaltain Missisipissä.

Toukokuussa 2020 Yhdysvaltain Mississippin osavaltion tilintarkastaja ilmoitti, että osavaltion henkilöstöpalveluosasto tuhlasi kymmeniä miljoonia dollareita liittovaltion hyvinvointiapurahoja käyttäessään väärin, henkilökohtaiseen käyttöön ja kuluttamalla perheenjäseniin, työntekijöiden ystäviin ja apurahan saajiin, mukaan lukien Brett Favreen.

Kahdeksan kuukautta kestänyt tutkimus osoitti, että osasto antoi yli 98 miljoonaa dollaria kahdelle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle: Mississippi Community Education Centerille ja Family Resource Center of North Mississipille.

98 miljoonasta dollarista 94 miljoonaa dollaria kyseenalaistettiin, mikä tarkoittaa, että se oli joko lopullisesti käytetty väärin tai tilintarkastajat eivät pystyneet määrittämään, käytettiinkö se laillisesti. Suurin osa rahoista, jotka annettiin kolmen vuoden aikana, vuosina 2016-2019, tuli Temporary Assistance for Needy Families -ohjelmasta. Asiasta kertoi valtion tilintarkastaja Shad White.

Kyseenalaisten menojen joukossa on joukko maksuja, jotka Mississippi Community Education Center on suorittanut Favrelle.

Auditointi osoitti, että Favre Enterprises Inc:lle maksettiin 500 000 dollaria joulukuussa 2017 ja 600 000 dollaria kesäkuussa 2018 vastineeksi useissa tilaisuuksissa pidetyistä puheista. Tilintarkastajan kertomuksessa kuitenkin todetaan, että “tarkastettuaan pintapuolisesti noita päivämääriä tilintarkastajat pystyivät toteamaan, että sopimushenkilö ei puhunut, eikä ollut läsnä noissa tapahtumissa”.

Marylandissa toimivan tilitoimiston suorittamassa seurantatarkastuksessa havaittiin, että yli 77 miljoonaa dollaria käytettiin väärin osavaltion hyvinvointiohjelmasta voittoa tavoittelemattomien järjestöjen kautta.

Favrea vastaan saatiin kerättyä raskauttavia todisteita

Torstaina tulivat julkisuuteen tekstiviestit, jotka julkaistiin osana Mississipin väärin käytettyihin hyvinvointivaroihin liittyvää siviilioikeudenkäyntiä. Ne osoittavat, että entinen kuvernööri Phil Bryant työskenteli auttaakseen Favrea hankkimaan varoja lentopallolaitoksen rakentamiseen Etelä-Mississipin yliopistoon.

– Lähdin juuri Favren luota (sic). Voimmeko auttaa häntä hänen projektissaan. Meidän pitäisi tavata pian nähdäksemme, kuinka voin varmistaa, että pidämme projektinne kunnossa, Bryant kirjoitti Nancy Newille, Mississippi Community Education Centerin perustajalle.

Lähes kaksi vuotta aiemmin käydyssä erillisessä keskustelussa Favre kirjoitti Newille huolistaan ​​mediajulkisuudesta.

– Jos maksaisit minulle, voiko media kuitenkin saada selville, mistä se tuli ja kuinka paljon?, Bryant kirjoitti.

– Ei, emme ole koskaan saaneet tätä tietoa julkisuuteen, New vakuutteli.

Seuraavana päivänä New lähetti Favrelle tekstiviestin Bryantista.

– Vau, lopetin juuri puhelun Bryantin kanssa! Hän on mukanamme! Me hoidamme tämän!

Yli kaksi vuotta myöhemmin Bryant lähetti Newille tekstiviestin kysyäkseen, oliko hän saanut mitään uusista ohjelmista Mississipin Human Services -osaston kautta. New vastasi osittain, että “joku” veti ehdottomasti meitä kulissien takana, ja kiitti Bryantia. Hän vastasi hymyilevällä emojilla.

Tekstiviestit sisällytettiin maanantaina oikeudelliseen hakemukseen osana Mississippin DHS:n nostamaa siviilioikeudenkäyntiä, joka koski väärin käytettyjä hyvinvointivaroja. Asianajaja Thomas Bufkin, joka edustaa Newin voittoa tavoittelematonta Mississippi Community Education Centeriä, joka on yksi syytetyistä, sisällytti tekstit osana pyyntöä pakottaa Bryant tuottamaan lisää asiakirjoja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut