Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-kuski Alex Albon säikäytti pahanpäiväisesti – Singaporen GP:n kohtalo vielä auki

Alex Albon, Williams
AOP

Williamsin Formula 1 -tallin kuski Alex Albon joutui vetäytymään viime viikonloppuna Italia F1 GP:stä umpilisäkkeen tulehduksen vuoksi. Mies sai vakavia komplikaatioita ja joutui jopa teho-osastolle. Nyt mies on parempaan päin.

Alex Albon vetäytyi Italian GP:stä sen jälkeen, kun hänellä diagnosoitiin umpilisäkkeen tulehdus viime lauantaina. Hän joutui leikkaukseen monzalaisessa sairaalassa samana päivänä ja leikkaus onnistui. Hän kuitenkin kärsi myöhemmin komplikaatiosta, joka johti hengitysvajaukseen.

Lääkärit intuboivat hänet uudelleen ja hänet vietiin tehohoitoon, jossa hän tokeni nopeasti. Sitten Albon vietiin takaisin yleisosastolle ja hänen annettiin palata kotiin tiistaina.

Williamsin Formula 1 -kuski kertoi haastattelussa perjantaina, että seuraava F1 GP, Singaporen osakilpailu, tullee hänen kuntoutumisensa suhteen liian nopeasti. Mies parantelee edelleen itseään kotonaan Monacossa.

– Hei kaikki, Alex täällä. Ajattelin vain kertoa vähän siitä, kuinka voin. Tunnen oloni melko hyväksi. Voin hyvin. Lauantaina minulla oli ilmeisesti pieni ongelma ja lääkärit tekivät hämmästyttävää työtä. Olen erittäin kiitollinen, että he saivat minut terveeksi ja poistuin sairaalasta tiistaina, Albon aloitti.

– Olen siis ollut Monacossa siitä lähtien, alkanut kävellä ympäriinsä ja tavoitteena on olla valmis Singaporeen, joka tulee olemaan vaikeaa. Se on yksi vaikeimmista kilpailuista, joihin menemme, joten se ei ole helppoa, mutta tähdätään korkealle ja katsotaan mitä tapahtuu.

Albon riemuitsi myös saamastaan tuesta ja kannustuksesta.

– Vain nopea viesti kiittääkseni ystävällisistä viesteistä, joista olen lukenut ne kaikki, niin monta kuin voin, ja se merkitsee paljon. Joten kiitos. Toivottavasti nähdään Singaporessa ja otetaan rauhallisesti.

Hollantilainen Formula 2 -kuski Nyck de Vries paikkasi Albonia menestyksekkäästi Italian GP:ssä. Hän sijoittui yhdeksänneksi, joka on Williamsin paras tulos koko kaudella. Williams ei ole vielä kommentoinut, jatkaako de Vries tallin riveissä Singaporessakin, jos Albon ei ole kilpailukuntoinen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1