Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Se oli siinä – Yksi kaikkien aikojen kovimmista vapaaottelijoista löi hanskat naulaan

José Aldo vapaaottelu Brasilia
AOP

Vapaaotteluyhteisö menettää yhden kaikkien aikojen huikeimmista ottelijoistaan, kun brasilialainen José Aldo lyö hanskat naulaan.

Viikonloppuna saatiin vahvistus vapaaottelumaailmassa pyörineille huhuille siitä, että 36-vuotias brasilialainen José Aldo on päättänyt lopettaa menestyksekkään uransa. Mies aloitti ammattilaisuransa jo vuonna 2004 ja on tullut tunnetuksi maailman suurimman vapaaottelupromootion UFC:n yhtenä huippunimistä.

Aldon ammattilaisuran saldo 31-8 on todella vakuuttava ja häntä pidetään laajalti yhtenä kovimmista höyhensarjan ottelijoista kautta aikojen. Häntä on nimitetty myös yhdeksi kovimmista UFC-ottelijoista kautta linjan.

Aldo aloitti ammattilaisuransa kotimaassaan ja otteli vuoden 2004-2008 pienemmissä tapahtumissa ja organisaatioissa. Tähän tuli muutos kesäkuussa 2008, kun mies siirtyi ottelemaan WEC-organisaatioon. WEC:ssä mies nousi aina höyhensarjan mestariksi saakka ja kun UFC osti WEC:n vuonna 2010, mies kruunattiin höyhensarjan mestariksi UFC:ssäkin.

Seuraavat vuodet toivat Aldolle vaihtelevaa menestystä, mutta myös maukkaita voittoja. Suuri muutos tapahtui vuonna 2019, kun mies vaihtoi painoluokkaa alemmas kääpiösarjaan. Mies otteli luokassa vielä kuudesti ennen lopettamispäätöstään.

Aldon viimeiseksi otteluksi jäi tappio Merab Dvalishvilille UFC 278 -tapahtumassa. Aldon UFC-sopimukseen jäi jäljelle vielä yksi ottelu, mutta UFC myönsi miehelle vapautuksen sopimuksestaan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit