Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Nuori suomalainen koripallolupaus Iiris Vuorinen sai huippumahdollisuuden: “Tavoitteeni on NCAA”

koripallo
AOP

Naisten koripallon 1-divisioonassa pelaavan PuHu Junioreiden kasvatti Iiris Vuorinen on tehnyt akatemiasopimuksen Belgian Top Division Women 1:ssä pelaavan Athenas Lummenin kanssa.

Athenas Lummenin kanadalainen päävalmentaja Tom Johnson muistuttaa, että akatemiasopimus tähtää pelaajan kehittymisen tukemiseen.

– Pelaajan kehittämisessä haluan kiinnittää huomiota muihinkin kuin pelillisten tekijöiden valmentamiseen. Koen olevani ensisijaisesti opettaja, joka syventää pelaajiensa koripalloajattelua ja vasta toiseksi olen hänen valmentajansa. Siksi Lummen on Iiris Vuoriselle juuri sopiva paikka kasvaa koripalloilijana.

Vuorinen pelaa liigaotteluissa aluksi hajaminuutteja ja kantaa isoa vastuuta seuran nuoriso- ja B-joukkueissa. Rooli liigassa kasvaa Johnsonin mukaan peliesitysten mukaan. Vuorinen aloittaa nyt toista kauttaan Belgiassa. Ensimmäinen vuosi kului myös Top Division Women 1:ssä pelaavan Phantoms Boomin nuorisojoukkueessa.

– Ensimmäinen kauteni Belgiassa oli vaikea. Asettautuminen seurasiirtoineen kesti aika pitkään ja tammikuussa tapahtunut loukkaantuminen päätti kauden juuri, kun se oli pääsemässä kohdallani käyntiin. Loukkaantuminen pakotti suuntaamaan harjoittelua peliä tukevien ominaisuuksien kehittämiseen. Uskon, että sen myötä olen nyt vahvempi pelaaja niin fyysisesti kuin taktisestikin, Vuorinen pohtii.

– Tavoitteeni on NCAA. Pitkät koulupäivät ja pulpetissa istuminen veisivät terää päivän harjoituksista. Otavia on ollut minulle sopiva väylä mahdollistaa täysipainoinen urheilu ja varmistaa samalla opintojen tavoitteellinen eteneminen. Omaehtoinen opiskelu on minulle päivän harjoitusten väliin sijoittuva fyysisen ja henkisen palautumisen rutiini.

Top Division Women 1 käynnistyy naisten MM-turnauksen jälkeen lokakuun puolivälissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo