Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Golfin LIV Golf -kiertue protestoi kohteluaan: “Official World Golf Ranking ilman LIV:tä olisi epätäydellinen ja epätarkka”

LIV Golf Invitational Series golf

LIV Golfin vaikeudet saada jalansijaa golfmaailmassa jatkuvat, sillä golfin maailmanrankingia ylläpitävä Official World Golf Ranking -yhtiö ei suostu jakamaan ranking-pisteitä LIV:n turnauksista.

Joukko golfin uuden LIV Golf -kiertueen tähtipelaajia on lähestynyt golfin maailmanrankingia ylläpitävää Official World Golf Ranking -yritystä saadakseen LIV:n turnaukset mukaan rankingpiste-järjestelmään. Kirjeen mukaan kiertueen pelaajat saavat nyt epäreilua ja epätasa-arvoista kohtelua vain siksi, että pelaavat LIV:ssä.

Mukana kirjeen allekirjoittajissa ovat muun muassa British Open -mestari Cameron Smith, joka voitti viimeisimmän LIV-turnauksen Yhdysvaltain Chicagossa sekä Phil Mickelson, Brooks Koepka ja Bryson DeChambeau. Kirje on osoitettu OWGR:n puheenjohtajalle Peter Dawsonille ja siinä pyydetään pikaisia ratkaisuja.

– Rankattuina urheilijoina me emme ole riippuvaisia ​​OWGR:stä vain päästäksemme tärkeimpiin tapahtumiin, mukaan lukien suuret osakilpailut ja olympialaiset, vaan myös siinä, että voimme kertoa itsellemme, miten sijoitumme suhteessa kanssapelaajiimme.

– Luottamuksen säilyttämiseksi kehotamme sinua – yhtenä lajin todellisista valtiomiehistä – toimimaan asianmukaisesti ja sisällyttämään LIV Golf -tapahtumien tulokset takautuvasti OWGR:n ranking-laskelmiin. OWGR ilman LIV:tä olisi epätäydellinen ja epätarkka ja vastaisi Belgian, Argentiinan ja Englannin jättämistä pois Kansainvälisen jalkapalloliiton FIFA:n rankingista, kirjeessä painotettiin.

Kirje myös kyseenalaistaa OWGR:n uskottavuutta.

– Jokainen viikko, joka kuluu ilman LIV-urheilijoita, heikentää OWGR:n historiallista arvoa. Pyydämme teitä tekemään nopeasti positiivisen päätöksen – rankingin, pelin ja meidän kaikkien urheilua rakastavien eheyden hyväksi.

Rankig-pisteiden menetyksellä karut seuraukset

Jos LIV ei pääse mukaan golfin maailmanrankingiin, sen pelaajat tippuvat ranking-listoilla lujaa alaspäin, sillä golfin suurimmat kiertueet PGA Tour ja DP World Tour ovat asettaneet LIV-pelaajat pelikieltoihin omissa turnauksissaan.

Kirjeen mukaan sama trendi tulee jatkumaan jatkossakin.

– Ajan kuluessa LIV-golfarit tippuvat automaattisesti rankingissa.

– Toivomme, että tänään lukemamme tarina päätöksestä edetä hitaasti, jotta LIV-golfarit liukuvat alas ja LIV samalla vahingoittuu, eivät pidä paikkaansa.

Kirje nostaa yhdysvaltalaistähti Dustin Johnsonin karuksi esimerkiksi.

– Esimerkiksi Johnson sijoittui 13. sijalle OWGR:ssä vähän ennen kuin hän ilmoitti pelaavansa LIV-turnauksissa.

– Hän on nyt sijalla 22 – huolimatta siitä, että hän sijoittui kahdeksanneksi, kolmanneksi, toiseksi ja ensimmäiseksi neljässä ensimmäisessä LIV-tapahtumassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf