Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallolegenda Kobe Bryantin kuolinvalokuvaoikeudenkäynti etenee – Toinen osapuoli pääsi jo sopimukseen

Vanessa Bryant Kobe Bryantin leski USA
AOP

Koripallolegenda Kobe Bryantin leski Vanessa Bryant käy parhaillaan oikeutta yhdessä muiden omaisten kanssa onnettomuuspaikalla otettujen kuvien vuoksi. Nyt tapauksessa on saatu aikaan osaratkaisu.

Yhdysvaltain Kalifornian Los Angelesin piirikunta on suostunut maksamaan 19,95 miljoonaa dollaria Chris Chesterille, joka on yksi kahdesta kantajasta oikeudenkäynnissä, joka koskee onnettomuuspaikalla otettuja kuvia NBA-legenda Kobe Bryantista ja hänen muusta seurueestaan, joka menehtyi kokonaisuudessaan helikopterionnettomuudessa.

Sovittelu Chesterin perheen kanssa kattaa 15 miljoonan dollarin korvauksen, joka myönnettiin viime kuussa kahden viikon oikeudenkäynnin jälkeen, jossa Bryantin leski Vanessa Bryant voitti myös 15 miljoonan dollarin korvauksen.

Vastineeksi suuremman summan hyväksymisestä Chester suostui myös lopettamaan kaikki hänen tai hänen perheensä vireillä olevat oikeudenkäynnit tai tulevat vaateet. Chris menetti vaimonsa Sarah Chesterin ja tyttärensä Payton Chesterin samassa onnettomuudessa.

Bryant ei ole tehnyt sopimusta piirikunnan kanssa. Molemmat nostivat tapauksensa liittovaltion tuomioistuimeen viime kuussa haastettuaan läänin oikeuteen yksityisyyden loukkaamisesta. He väittivät, että piirikunnan šeriffin ja palokunnan työntekijät käyttivät henkilökohtaisia ​​puhelimiaan jakaakseen ja näyttääkseen kuvia kuolleista henkilöistä onnettomuuspaikalta, vaikka heillä ei ollut laillista syytä tehdä niin.

Piirikunnan hallintoneuvosto valtuutti yksimielisesti Chesterin perheen ratkaisun tiistaina.

– Uskomme, että 19 950 000 dollarin sovinto Chesterin perheen kanssa on oikeudenmukainen ja kohtuullinen kaikille asianosaisille, Mira Hashmall, Miller Barondess LLP -lakitoimiston kumppani ja piirikunnan johtava oikeudenkäyntiavustaja, kommentoi.

– Tämä summa sisältää liittovaltion valamiehistön herra Chesterille myöntämän 15 miljoonan dollarin korvauksen, ja se ratkaisee kaikki jäljellä olevat kysymykset, jotka liittyvät vireillä oleviin osavaltion kanteisiin, Chesterin lasten tuleviin vaateisiin, asianajajien palkkioihin ja kuluihin. Toivomme vilpittömästi, että tämä ratkaisu auttaa herra Chesteriä ja hänen lapsiaan jatkamaan elämäänsä.

Soppa on vielä kesken

Piirikunta suostui viime vuonna maksamaan 1,25 miljoonaa dollaria kahdelle muulle perheelle, jotka menettivät ihmisiä samassa onnettomuudessa, ja nostivat sitten samanlaisia ​​kanteita onnettomuuspaikan valokuvista.

Chris ja Vanessa päättivät viedä tapauksensa oikeuteen, jossa yhdeksän hengen valamiehistö totesi, että šeriffi ja palokunta olivat rikkoneet heidän perustuslaillista oikeuttaan hallita perheenjäsenten kuolonkuvia.

Tuomaristo myönsi heille vahingonkorvauksia menneistä ja tulevista henkisistä kärsimyksistä sen jälkeen, kun heidän asianajajansa väittivät oikeudessa, että molemmat elävät nyt pelossa, että nämä kauhistuttavat valokuvat tulevat milloin tahansa uudelleen esiin. Puolustus puolustautui sillä, että kuvia ei koskaan julkaistu verkossa ja ne poistettiin pian onnettomuuden jälkeen, jotta ne eivät leviäisi.

Vanessan tapaus odottaa vielä ratkaisuaan. Oikeudenkäynnin voittamisen jälkeen molemmat kantajat olisivat voineet nostaa Kalifornian osavaltion oikeuden vaatimuksia lääniä vastaan, jotka olivat osa heidän kanteitaan, mutta eivät osa heidän perustuslaillisia oikeuksiaan koskevaa oikeudenkäyntiä liittovaltion tuomioistuimessa.

Chris ratkaisi tämän sopimalla läänin kanssa summasta, joka oli enemmän kuin hänen oikeudenkäynnissä saamansa korvaus.

– Nämä ovat nyt erillisiä kanteita, koska, kuten tuomioistuin totesi, valokuvien ottaminen ei ole rikkomus (liittovaltion ennakkotapaus), kun taas valokuvien ottaminen on osavaltion lain rikkomista, yksityisyyden loukkausta, Vanessan asianajaja Luis Li sanoi oikeudessa. 26. elokuuta.

– Emme siis ole vielä päättäneet mitä tehdä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo