Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallon kohuomistaja Robert Sarver päätyi radikaaliin ratkaisuun – Ei nähnyt muita ratkaisuvaihtoehtoja

Robert Sarver pääomistaja Phoenix Suns Phoenix Mercury
AOP

Käytöskohun keskelle joutunut ja pitkän toimitsijakiellon saanut koripallovaikuttaja Robert Sarver on nyt tehnyt ratkaisunsa joukkueidensa tulevaisuuden suhteen.

Koripallon NBA-seura Phoenix Sunsin ja WNBA-seura Phoenix Mercuryn omistaja Robert Sarver kertoi keskiviikkona aloittavansa prosessin myydä molemmat joukkueet sen jälkeen, kun hän sai vuoden toimitsijakiellon sopimattomasta toiminnastaan työpaikalla.

Sarver syytti toimitsijakiellostaan anteeksiantamatonta ilmapiiriä ja sanoi keskiviikkona antamassaan lausunnossa, ettei hän pysty erottamaan henkilökohtaista kiistaansa NBA- ja WNBA-joukkueista.

– Kaikki hyvät asiat, joita olen tehnyt tai voisin vielä tehdä, ovat tärkeämpiä kuin asiat, joita olen sanonut aiemmin. Näistä syistä aloitan ostajien etsimisen Sunsille ja Mercurylle, Sarver totesi.

Yhdysvaltalainen talousmedia Forbes on arvioinut Sunsin arvon 1,8 miljardiksi dollariksi. Mercury puolestaan on voittanut neljä WNBA-mestaruutta.

Viime viikolla NBA asetti Sarverin vuodeksi toimitsijakieltoon sen jälkeen, kun riippumaton tutkimus vahvisti yksityiskohdat marraskuun ESPN-urheilumedian julkaisemasta raportista, jonka mukaan Sarver käytti rasistista kieltä, antoi sukupuoleen liittyviä kommentteja naisille ja naisista sekä kohteli huonosti työntekijöitä. Sarja määräsi hänelle myös kymmenen miljoonan dollarin sakot.

– Riippumattoman tutkimuksen tuloksissa kuvatut lausunnot ja käytös ovat huolestuttavia ja pettymyksiä. Uskomme, että lopputulos on oikea, kun otetaan huomioon kaikki tosiasiat, olosuhteet ja konteksti, jotka tämän 18-vuotisen ajanjakson kattava tutkimus on tuonut esiin, NBA:n komissaari Adam Silver kommentoi tuomiota.

Silver kertoi keskiviikkona kannattavansa Sarverin päätöstä myydä seuransa.

– Tämä on oikea seuraava askel organisaatiolle ja yhteisölle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo