Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Pesäpallo

AL: Kohupelinjohtaja jättää Manse PP:n pesäpallon naisten Superpesis-joukkueen

Jari Cavernelis pelinjohtaja Manse PP
AOP

Tamperelaislehti Aamulehti kertoi keskiviikkona, että Manse PP:n naisten pesäpallon Superpesis-joukkueen pelinjohtaja Jari Cavernelis jättää joukkueen. Cavernelis teki kauden aikana jatkosopimuksen, mutta kertoo nyt, että ei valmenna joukkuetta tulevalla kaudella.

Jari Cavernelis siirtyi pitkän tauon jälkeen kuluneeksi kaudeksi pesäpallon naisten Superpesiksessä pelaavan Manse PP:n pelinjohtajaksi. Heinäkuussa Manse uutisoi jatkosopimuksesta. Keskiviikkona Cavernelis kuitenkin kertoi Facebook-kirjoituksessaan, että ei jatka tehtävässään.

– Alunperinkin pesäpalloprojektini piti olla vuoden mittainen. Heinäkuussa kuitenkin ehkä hieman hätiköiden lupauduin vuoden jatkopestiin.

Cavernelis on työskentellyt Mansen pelinjohtajuuden lisäksi Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n kehitysjohtajana.

– Haastekerrointa on lisännyt se, että toinen on Helsingissä ja toinen Tampereella. Olenkin päättänyt jättää pesäpallon huipputasolla ja siirtyä sen osalta katsomon puolelle.

Cavernelis johdatti Mansen runkosarjan voittoon ja SM-hopealle ja talvikaudella halli-SM-kultaan. Caverneliksen omaan kauteen mahtui myös kohu, kun hän sai yhden ottelun toimitsijakiellon sopimattomasta käytöksestään pudotuspeliottelussa.

– Tuloksellisesti kausi oli lähes täydellinen. Se tärkein, meidän unelmamme eli Suomen mestaruus jäi pienellä marginaalilla toteutumatta. SM-hopea on kuitenkin kova tulos ja sen edessä on syytä olla nöyrä ja pitkän päälle tyytyväinenkin.

Manse uutisoi keskiviikkona myös, että kaksi kautta seuraa edustanut Ella Reiman ei jatka Mansessa.

Lähde: Aamulehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Pesäpallo