Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

F1 laajentaa sprintti-kisaformaattiaan: “Saatu palaute on ollut erittäin myönteistä”

Formula 1
AOP

Formula 1 -sarja tiedotti tiistaina, että sen kaksi kautta jatkunut sprintti-kisamuoto saa jatkoa ja laajentuu kaudella 2023. Silloin ajetaan jo kuusi sprinttikisaa.

Sprintti-kisamuoto esiteltiin Formula 1 -sarjassa kaudella 2021 ja se ravistelikin vakiintunutta kisaviikonloppumuotoa. Aika-ajot siirtyivät perjantaille ja mukaan otettiin ylimääräinen 100 kilometrin kilpailu, joka sisällytettiin lauantain aikatauluun sunnuntain osakilpailun lähtöjärjestyksen ratkaisemiseksi.

Maailman moottoriurheiluneuvosto WMSC hyväksyi F1:n esityksen kuuteen sprinttikisaan siirtymisestä tiistaina. GP:t, joissa sprinttikisat ajetaan, julkaistaan myöhemmin.

F1:n pääjohtaja Stefano Domenicali riemuitsi WMSC:n hyväksynnästä.

– Olen iloinen, että voimme vahvistaa, että kuusi sprinttiä tulee olemaan osa MM-sarjaa vuodesta 2023 eteenpäin, ja se rakentuu vuonna 2021 ensimmäistä kertaa esitellyn uuden muodon menestykselle.

– Sprintissä on toimintaa kolmen päivän ajan, kun kuljettajat kaikki taistelevat jostakin heti perjantain alusta sunnuntain päätapahtumaan, mikä lisää draamaa ja jännitystä viikonloppuun, Domenicali hehkutti.

Italialainen kertoi myös, että F1:n sidosryhmiltä on saatu uudesta kisamuodosta pääosin positiivista palautetta.

– Faneilta, talleilta, promoottoreilta ja kumppaneilta saatu palaute on ollut erittäin myönteistä ja formaatti tuo uuden ulottuvuuden F1-sarjaan, ja me kaikki haluamme varmistaa sen menestyksen tulevaisuudessa.

Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtaja Mohammed Ben Sulayem oli samoilla linjoilla Dominicalin kanssa.

– Vahvistus siitä, että kuusi sprintti-kisaviikonloppua järjestetään FIA:n F1-maailmanmestaruuskaudesta 2023 alkaen, on yksi lisäesimerkki jatkuvasta kasvusta ja vauraudesta moottoriurheilun korkeimmalla tasolla.

Ben Sulayem jakoi kiitosta usealle taholle.

– Kiitos tiiviin yhteistyön Domenicalin ja FOM-kollegoidemme kanssa, saimme päätökseen perusteellisen analyysin lisäsprinttikisojen vaikutuksista ja olemme mukauttaneet työhömme asiaankuuluvia parametreja varmistaaksemme, että niitä säännellään edelleen korkeimmalla tasolla.

– Sprintit tarjoavat jännittävää dynamiikkaa kisaviikonloppuformaatille ja ovat osoittautuneet suosituiksi kahden viime kauden aikana – olen varma, että tämä myönteinen trendi jatkuu, ja olen iloinen, että WMSC on tänään antanut niille hyväksyntänsä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1