Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Golf

LIV Golfin joukkokanne vastatuulessa – Enää kolme pelaajaa mukana

LIV Golf Invitational Series golf
AOP

Golfin suurkiertueet PGA Tour ja LIV Golf ovat olleet tukkanuottasilla jo pidemmän aikaa ja PGA on jakanut myös pelikieltoja LIV-pelaajille. LIV on myös nostanut oikeusjutun PGA:ta vastaan, mutta se on nyt vaikeuksissa.

LIV Golf -golfkiertueen pelaajat Phil Mickelson, Ian Poulter, Talor Gooch ja Hudson Swafford ovat poistaneet nimensä kanteesta, jonka ryhmä LIV:n pelaajia on nostanut PGA Tour -golfkiertuetta vastaan. LIV:n ja PGA:n välinen selkkaus on jatkunut jo pitkän aikaa.

LIV:n kanne juontaa juurensa PGA:n antamista pelikielloista LIV-pelaajille. Alunperin kanteeseen kuului 11 pelaajaa ja myöhemmin LIV liittyi joukkoon organisaatiotasolla.

Mickelson on yksi kanteen alkuperäisistä allekirjoittajista sekä yksi LIV:n suurimmista tähdistä. Nyt mies kuitenkin vetäytyi kanteesta ja kertoi syistään haastattelussa.

– Olen iloinen siitä, että Tourin pelaajia kuullaan, kunnioitetaan ja arvostetaan ja että he hyötyvät äskettäin toteutetuista muutoksista.

– Kun LIV on mukana näissä asioissa, pelaajien oikeuksia suojellaan, enkä koe enää tarpeelliseksi osallistua menettelyyn, yhdysvaltalaispelaaja taustoitti.

Kanteessa on enää kolme pelaajaa jäljellä, Bryson DeChambeau, Matt Jones ja Peter Uihlein.

LIV:n viestintäpäällikkö Jonathan Grella kertoi, ettei mikään ole muuttunut pelaajien poistumisesta huolimatta.

– Mikään ei ole muuttunut. Tapauksen perusteet – PGA:n kilpailunvastainen toiminta – ovat edelleen voimassa ja niitä testataan täysin oikeudessa. LIV on niiden pelaajien puolella, joita PGA on kohdellut niin huonosti, mutta ymmärrämme myös, että menestyäksemme emme enää tarvitse laajaa joukkoa pelaajia.

PGA:n komissaari Jay Monahan ei ole lainkaan Grellan linjoilla.

– Mielestäni olen ollut melko selvä tässä. En näe tämän tapahtuvan.

– Kun katsot, missä olemme, ja ajattelet sanoja ja tekoja, olemme tällä hetkellä oikeudenkäynnissä, joten kun tulemme yhteen ja keskustelemme, minusta tuo kortti on poissa pöydältä, ja se on ollut pitkän aikaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf