Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Keihäänheittäjä Toni Keränen ja kilpakävelijä Elisa Neuvonen pääsivät mukaan kovaan eliittijoukkoon

Toni Keränen keihäänheitto
AOP

Suomen Urheiluliiton SUL:n Team Finland -valmennusryhmä kasvoi kahdella urheilijalla, kun Kansainvälisen yleisurheiluliiton WA:n syyskuun maailmanranking julkaistiin.

Keihäänheittäjä Toni Keränen ja kilpakävelijä Elisa Neuvonen nousivat yleisurheilun maajoukkueryhmästä Team Finland -ryhmään. Nousun sinetöi sijoitus 16 parhaan joukkoon Kansainvälisen yleisurheiluliiton WA:n syyskuun rankingissa, kun mukaan lasketaan vain eurooppalaiset ja heistä kolme parasta per maa.

– Valintakriteereissä ranking huomioidaan yhtenä osana, sillä se kuvastaa laaja-alaisesti urheilijan sijoittumista. Omassa lajissaan Euroopan top-16:een sijoittuminen kertoo urheilijan olevan iskuetäisyydellä oman lajinsa ehdottomasta eurooppalaisesta kärjestä, SUL:n General Manager Tuomo Salonen taustoittaa.

Team Finland -valmennusryhmään valitun urheilijan ja hänen valmentajansa ympärille rakentuu Team Finland -ohjelmakokonaisuus, joka sisältää kaikille yhteisiä toimintoja, toimenpiteitä ja tapahtumia sekä urheilija- ja valmentajalähtöisesti eli tarveharkintaisesti, määriteltyä tukea ja apua.

Yleisen sarjan Team Finland -ryhmässä on yhteensä 50 urheilijaa. Ryhmä kokoontuu yhdessä nuorten Team Finland -ryhmän kanssa kauden avaukseen Liikuntakeskus Pajulahteen 7.-9. lokakuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu