Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

E-urheilu

Saudi-Arabia hakee aggressiivista kasvua urheilussa – Taas uusi lajivaltaus

Mohammed bin Salman bin Abdulaziz puheenjohtaja Savvy Games Group
AOP

Saudi-Arabian valtio, sen valtionjohto ja useat saudiarabialaiset yritykset ovat laajentaneet liiketoimintaansa rankalla kädellä urheilun pariin viime vuosina. Nyt maa laajentaa e-urheiluun.

Saudiarabialaisen Savvy Games Group -peliyhtiön puheenjohtaja, Saudi-Arabian kruununprinssi Mohammed bin Salman bin Abdulaziz, julkaisi torstaina mediatiedotteen yhtiön tulevasta strategiasta.

– Savvy on yksi osa kunnianhimoista strategiaamme, jonka tavoitteena on tehdä Saudi-Arabiasta maailmanlaajuinen peli- ja e-urheilu-alan keskus vuoteen 2030 mennessä.

– Hyödynnämme e-urheilu- ja pelisektorin hyödyntämätöntä potentiaalia monipuolistaaksemme talouttamme, edistääksemme innovaatioita alalla ja laajentaaksemme viihde- ja e-urheilu-kilpailujen tarjontaa koko kuningaskunnassa, bin Abdulaziz taustoitti.

Public Investment Fundin kokonaan omistaman Savvyn strategiana on ajaa kasvua investoimalla peliteollisuuteen ja e-urheiluun ainutlaatuisella pitkän aikavälin sijoitushorisontilla ja pitkällä pääomalla, luomalla lisää osallistumismahdollisuuksia ja vahvistamalla kumppanuuksia pelialalla sekä parantamalla käyttäjäkokemus.

– Savvyn strategian lanseeraus mahdollistaa ja tukee äskettäin julkistettua kansallista peli- ja e-urheilu-strategiaa, sillä Savvy investoi useisiin paikallisiin ja kansainvälisiin ohjelmiin ja infrastruktuuriin tarjotakseen koulutus-, koulutus- ja yrittäjyysmahdollisuuksia.

– Se houkuttelee myös kansainvälisiä yrityksiä Saudi-Arabiaan investointien ja kumppanuuksien kautta, jotka edistävät osaamisen tarjoamista, tiedon siirtoa ja valmiuksien rakentamista koko ekosysteemissä. Se myös perustaa Iso-Britanniaan 250 peliyritystä, jotka luovat 39 000 työpaikkaa ja nostavat alan BKT-osuuden 50 miljardiin rialiin vuoteen 2030 mennessä, tiedotteessa todetaan.

Neljä sijoitusten avainpilaria

Savvyn sijoitukset perustuvat neljään avainpilariin: tuoton parantaminen, paikallinen vaikutus, globaalin jalanjäljen jättäminen ja laajentuminen, mikä johtaa kansainvälisiin peliinvestointeihin, kestävän tuoton luomiseen ja sisällöntuottajien mahdollistamiseen koko arvoketjussa.

Savvy aikoo myös vauhdittaa kykyjä kuningaskunnassa ja katalysoi Saudi-Arabian ainutlaatuista maantieteellistä sijaintia rakentaakseen hallitsevan maailmanlaajuisen pelien ja e-urheilun keskuksen.

– Osana Savvyn sijoitusstrategiaa konserni aikoo sijoittaa 142 miljardia rialia neljään ohjelmaan, joilla kullakin on erityistavoitteet; 50 miljardia rialia on varattu johtavan pelijulkaisijan hankintaan ja kehittämiseen strategiseksi kehityskumppaniksi. 70 miljardilla rialilla Savvy tekee sarjan vähemmistöosuussijoituksia avainyrityksiin, jotka tukevat Savvyn pelien kehitysohjelmaa.

– Kaksi miljardia rialia hajautettuina investoinneina alan häiritseviin tekijöihin varhaisen vaiheen peli- ja e-urheiluyritysten kasvattamiseksi. Lisäksi 20 miljardia rialia sijoitettiin kypsiin toimialakumppaneihin, jotka tuovat lisäarvoa ja asiantuntemusta Savvyn portfolioon, tiedote esitteli.

Viisi eri tytäryhtiötä

Tämän strategian toteuttavat Savvyn viisi itsenäistä tytäryhtiötä, jotka ovat erityisesti omistautuneet eri sektoreille ja tähän ekosysteemien kehittämiseen. Nämä viisi yritystä muodostavat Savvyn e-urheilu-osaston EFG:n, joka syntyi sen jälkeen, kun Savvy hankki aiemmin ESL- ja FACEIT-ryhmät. Yhdessä EFG muodostaa jo merkittävän osan maailman kilpailukykyisestä peliekosysteemistä.

EFG yhdistää ESL:n vahvuuden premium-sisällön rakentamisessa, lähettämisessä ja kaupallistamisessa FACEITin ominaisuuksiin luokkansa parhaana verkkoalustana.

Nine66 rakentaa pelinkehittäjille ja studioille ekosysteemiä menestyäkseen tarjoamalla sopivan infrastruktuurin, tarjoamalla lahjakkuuksia ja osallistumismahdollisuuksia sekä tarjoamalla rahoitus- ja konsultointitukea. Yhtiö tarjoaa myös julkaisupalveluita Lähi-Idän markkinoilla, mikä mahdollistaa kansainvälisten kehittäjien pääsyn aluemarkkinoille.

VOV-yritys, joka on erikoistunut peli- ja kilpailupaikkojen rakentamiseen, pyrkii kehittämään taitoja ja tarjoamaan pelaajille terveellisen ympäristön rakentamalla sarjan laadukkaita pelipaikkoja, jotka huomioivat kaikkien pelaajien terveyden ja hoidon.

Tämä on ensimmäinen laatuaan maailmanlaajuisesti ja se tekee sen tarjoamalla terveellistä ruokaa ja tukevan sosiaalisen ympäristön ja motivoimalla pelaajia omaksumaan terveelliset elämäntavat.

Yhtiö tarjoaa myös ohjelmia, jotka on suunniteltu tarjoamaan koulutusta ja ohjausta nuorille pelaajille, jotka haluavat murtautua kilpailevalle e-urheilualalle.

Konserniin kuuluu myös ensimmäinen globaali pelistudio, joka lanseerataan Saudi-Arabiassa, joka puolestaan ​​tarjoaa valikoiman arvokkaita pelejä maailmanlaajuisille yleisöille.

Yrityksessä muodostetaan erikoistuneita tiimejä, jotka keskittyvät keski-/ydinpeleihin ja pyrkivät hyödyntämään Iso-Britannian ja kansainvälisten markkinoiden hankintamahdollisuuksia houkutellakseen pelejä ja studioita Savvy Groupin alaisuudessa.

Strategiaan kuuluu myös Savvy Games Fundin perustaminen, sijoittaminen johtaviin julkaisijoihin ja kehittäjiin sekä heidän tukikohtien perustamisen helpottaminen kuningaskunnassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta E-urheilu