Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Intian karu doping-vuosi sai jatkoa – Nyt kärysi Tokion olympialaisissa heittänyt keihäsmies

Shivpal Singh keihäänheitto Intia
AOP

Intialaiset doping-käryt saivat sunnuntaina jatkoa, kun keihäänheittäjä Shivpal Singh jäi kiinni metandienonista.

Keihäänheittäjä Shivpal Singh antoi positiivisen doping-näytteen, joka sisälsi metandienonia, viime vuoden lokakuussa. Hänen kilpailukieltonsa tuomittiin täten alkaneeksi lokakuussa 2021. Miehen tuomio on nelivuotinen, eli se jatkuu aina lokakuuhun 2025 saakka.

Yhdysvaltalainen Antidoping-järjestö ADDP testasi Singhin 26. syyskuuta 2021. Näytteestä löytynyt metandienoni on suorituskykyä parantava steroidi.

Singh kuuluu Intian kärkikeihäänheittäjiin. Viimeisimmät suuret arvokisamenestyksensä hän niitti Tokion vuoden 2021 kesäolympialaisissa, jossa hän sijoittui miesten keihäänheiton karsintakilpailussa 27. sijalle parhaalla heitollaan 76,40 metriä.

Singh oli hopeamitalisti vuoden 2019 Aasian-mestaruuskilpailuissa, joissa hän saavutti henkilökohtaisen ennätyksensä 86,23 metriä. Hän juhli kultaa vuoden 2019 World Military Gameseissä.

Intian doping-saldo tältä vuodelta on karua luettavaa. Singh on viides intialainen ammattiurheilija, joka on jäänyt kiinni dopingista tänä vuonna. Kiekonheittäjä Navjeet Kaur Dhillon, pikajuoksija Dhanalakshmi Sekar ja pikajuoksija Machettira Raju Poovamma ovat kaikki saaneet kilpailukiellon kärynsä vuoksi. Myös kiekonheittäjä Kamalpreet Kaur on kärynnyt, mutta hänelle ei ole annettu vielä tuomiota.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu