Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entinen F1-pomo Bernie Ecclestone sai karut syytteet niskaansa pimittämisoikeudenkäynnissä

Bernie Ecclestone Formula 1 -legenda Englanti
AOP

Kuten kirjoitimme elokuussa, entinen Formula 1 -pomo Bernie Ecclestone on pulassa Iso-Britannian veroviranomaisten kanssa. Häntä syytetään yli 650 miljoonan dollarin omaisuuden pimittämisestä.

Entinen Formula 1 -pomo Bernie Ecclestone joutuu oikeudenkäyntiin ensi vuoden lokakuussa, koska häntä syytetään yli 650 miljoonan dollarin omaisuuden ilmoittamatta jättämisestä Iso-Britannian veroviranomaisille. Rahat sijaitsivat singaporelaisen rahaston tilillä.

91-vuotias Ecclestone esiintyi Southwarkin kruunuoikeudessa tiistaina, ja häntä syytetään petoksesta, joka tehtiin väärien tietojen perusteella 13. heinäkuuta 2013 ja 5. lokakuuta 2016 välisenä aikana.

HMRC teki tutkinnan Ecclestonen talousasioista aiemmin tänä vuonna. Tutkimuksen yhteydessä viranomaiset löysivät singaporelaisrahaston.

Syyttäjä Alexander Langhorn vastaa Ecclestonen jutusta ja Clare Montgomery toimii miehen puolustusasianajajana. Oikeudenkäynnin aluksi Langhorn esitteli jutun ja vastaajaa ei pyydetty virallisesti esittämään kanneperustetta. Tuomari Deborah Taylor määräsi oikeudenkäyntipäiväksi 9.10.2023.

Langhorn sanoi, että oikeudenkäynnin odotetaan kestävän jopa kuusi viikkoa, ja se saattaa istua puoli päivää, koska “vastaaja on kelvollinen osallistumaan”, kun taas tuomari sanoi, että hänen ei välttämättä tarvitse olla “läsnä koko ajan”.

Ecclestone ilmoitti aiemmin ilmoittavansa syyttömyydestä Westminster Magistrates’ Courtissa elokuussa pidetyssä istunnossa.

Syyte väittää, että Ecclestone toimitti HMRC:n virkailijoille tietoa, “mikä oli ja mitä hän tiesi olevan tai olisi voinut olla, valheellista tai harhaanjohtavaa.”

Tiedoissa todetaan, että Ecclestone väitti, että “hän oli perustanut vain yhden säätiön, joka oli hänen tyttäriensä hyväksi” ja “toisen tyttärilleen perustetun säätiön, jossa hän ei ollut perustaja eikä edunsaaja missään rahastossa Iso-Britanniassa ja sen ulkopuolella”.

Iso-Britannian valtakunnansyyttäjä hyväksyi Ecclestonea vastaan ​​nostetun syytteen heinäkuussa HMRC:n tutkimuksen jälkeen, jonka mukaan tutkinta oli ollut “monimutkaista ja maailmanlaajuista”.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1