Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Lentopallo

Lentopallon miesten Mestaruusliigan Vantaa Ducks sai hätäapua hakkuripulaansa

lentopallo
AOP

Miesten lentopallon Mestaruusliigan Vantaa Ducks saa kovan luokan vahvistuksen, kun hakkuri Ville Sorvoja liittyy joukkueeseen täydentämään harventunutta hakkuriosastoa.

Hakkuri Ville Sorvoja on tuttu lentopallon miesten Mestaruusliigaa seuraaville muun muassa VaLePan ja Oulun Ettan riveistä, mutta viime kaudella hän löi palloa Lännen aluesarjassa Pohjois-Pohjanmaan lohkossa Pyhännän nuorisoseurassa ollen sarjan parhaita pistemiehiä. Se on Sorvojan mukaan pitänyt tuntuman lentopalloon yllä.

– Beach volleytä olen sitten pelannut vähän enemmän tosissani parina viime kesänä, mies kertoo.

Juuri beach-kentiltä hänelle on viime kesältä tuttu luottoankka Kalle Kattelus. Sorvoja pelasi Katteluksen parina ja verkon toisella puolella hän on kohdannut muitakin Ducksin kokoonpanoon kuuluvia pelaajia. Muuten hän ei uusia joukkuetovereitaan juuri tunne.

Yksi ehkä ratkaiseva tekijä Sorvojan päätöksessä rientää ankkojen apuun oli kuitenkin yhteinen tausta päävalmentaja Juho Rajalan kanssa. He ovat pelanneet yhdessä Oulun Sun Volleyssa ja Sorvoja sanoo tietävänsä, että Rajala on hyvä tyyppi. Valmentajana hän ei ole vielä entistä joukkuetoveriaan kokenut.

– Palo on ollut palata vielä Mestaruusliigaan ja nyt on ehkä aika tehdä se jos vielä aikoo, Sorvoja sanoo.

Sorvoja on syntynyt vuonna 1990 ja hakkurilla on mittaa 194 senttiä. Aluksi hän liittyy Ducksin porukkaan pelaten kauden kaksi ensimmäistä peliä, jatkosta vielä neuvotellaan. Mielenkiintoa jatkaa olisi, mutta se vaatii käytännön järjestelyjä kun työ ja asunto ovat vielä Oulaisissa.

– Kun Ducksilla molemmat hakkurit ovat nyt loukkaantuneena niin tulen ensimmäisiin peleihin. Katsotaan sitten, miten jatkossa tehdään, Sorvoja sanoo.

Päävalmentaja Rajala on todella kiitollinen Sorvojalle siitä, että hän on valmis sääntäämään apuun lyhyellä varoitusajalla. Toki ankkojen hakkuritilannetta oli jo mietitty, kun kävi selväksi, että Nico Mäki-Valtari on pitkään sivussa. Sitten kävi ilmi, että myös Alek Rastamo on jonkin aikaa poissa pelistä.

– Onneksi saimme asiat järjestettyä siten, että Ville voi tulla jo viikonlopuksi avuksi. Yhteispeli ei ehkä ole ihan timanttista heti aloituspallosta, mutta Villellä on sen verran kokemusta, että kuvittelisin sen aika nopeasti löytyvän, Rajala toteaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo