Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tennisässä Nick Kyrgios leivättömän pöydän ääressä – Hakee ratkaisua poikkeuksellisella tavalla

Nick Kyrgios tenniksen US Openissa.
AOP

Australialainen tennistähti Nick Kyrgios on jälleen ongelmissa lain kanssa. Mies vastaa parhaillaan oikeudessa syytteisiin pahoinpitelystä.

27-vuotiaan Nick Kyrgioksen syyte liittyy väitettyyn pahoinpitelyyn joulukuussa 2021. Pahoinpitely kohdistui australialaisen entiseen kumppaniin. Jos hänet tuomitaan syylliseksi, häntä uhkaa enintään kahden vuoden vankeusrangaistus.

Kyrgioksen asianajaja Michael Kukulies-Smith kommentoi syytettä toteamalla, että hän teki hakemuksen syytteen hylkäämisestä tarkasteltuaan asiakkaansa “sairauksien historiaa vuodesta 2015 lähtien, mukaan lukien julkiset tiedot hänen mielenterveysongelmistaan”.

Australian Capital Territory’s Crimes Actin pykälän 334 mukaan raastuvanoikeudella on valtuudet hylätä asia, jos se katsoo, että syytetty on henkisesti vammainen ja tosiasiat tai muut asiaankuuluvat todisteet tukevat henkilöä, jota käsitellään tämän säännön mukaisesti. Rima tapauksen hylkäämiselle näillä perusteilla on kuitenkin korkea, ja se vaatii yleisten syyttäjien hyväksynnän.

Hakemusta koskeva kuuleminen järjestetään 3. helmikuuta. Kukulies-Smith kertoi rauhantuomari Glenn Theakstonille, että hänen asiakkaansa työ merkitsi sitä, että hän vietti pitkiä aikoja ulkomailla. Oikeus kuuli kuitenkin, että Kyrgios halusi, että kuuleminen järjestettäisiin mahdollisimman pian ja että hän osallistuisi henkilökohtaisesti.

Maailmanlistan tällä hetkellä sijalla 20 oleva tennistähti on puhunut avoimesti mielenterveysongelmistaan ​​aiemmin. Aiemmin kuluvalla viikolla tennistähti kertoi, että uhkaava oikeusjuttu ei vaikeuttanut hänen tennikseen keskittymistään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis