Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

F1:n budjettikattorikkomusskandaali paisuu – FIA panttaa tutkimustensa tuloksia

Formula 1
AOP

Formula 1 -piireissä kohutaan vihjailluista budjettikattorikkomuksista kaudella 2021. Villeimpien huhujen mukaan niin Aston Martin kuin Red Bullkin on rikkonut räikeästi sääntöjä ja jopa Max Verstappenin maailmanmestaruus olisi uhattuna.

Kansainvälinen autoliitto FIA tiedotti keskiviikkona Formula 1 -budjettirikkomusten tutkinnan etenemisestä. FIA ei aio tiedotteensa mukaan höntyillä asiassa.

– FIA tiedottaa, että F1-tallien vuoden 2021 taloudellisten lausuntojen analyysin päätökseen saattaminen ja rahoitussäännösten vaatimustenmukaisuustodistusten myöhemmin julkaiseminen ei tapahdu keskiviikkona 5. lokakuuta.

– Rahoitusilmoitusten analysointi on pitkä ja monimutkainen prosessi, joka on käynnissä ja saatetaan päätökseen, jotta todistukset voidaan julkaista maanantaina 10. lokakuuta, FIA totesi tiedotteessaan.

FIA totesi myös, että säännöissä itsessään ei ole kenelläkään nokan koputtamista.

– Kaikki kilpailijat ovat hyväksyneet taloussäännöt yksimielisesti. Ne ovat työskennelleet positiivisesti ja yhteistyössä FIA Cost Cap Administrationin kanssa tämän ensimmäisen vuoden ajan rahoitussääntöjen mukaisesti. Kuten aiemmin ilmoitettiin, tähän asiaan liittyen on ollut merkittäviä ja perustelemattomia spekulaatioita ja olettamuksia, ja FIA toistaa, että ennen kuin se on viimeistelty, lisätietoja ei anneta.

Julkisuuteen vuotaneista yksityskohdista on heitelty syytöksiä myös FIA:n suuntaan. Liitto kommentoi väitteitä pöyristyneenä.

– FIA toistaa myös, että kaikki ehdotukset siitä, että FIA:n henkilöstö olisi paljastanut arkaluonteisia tietoja, ovat yhtä perusteettomia.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1