Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Haasin F1-tallin pomo raivoissaan: “Emme ole enää 80-luvulla”

Günther Steiner tallipäällikkö Haas
AOP

Haasin Formula 1 -tallin tallipäällikkö Günther Steiner on laukonut tiukkoja näkemyksiä Kansainvälisen autoliiton FIA:n toiminnasta. Miestä raivostuttaa Haasin saama kohtelu Singaporen F1 GP:ssä.

Haasin Formula 1 -talli koki kovia Singaporen GP:ssä, kun tallin kuskille Kevin Magnussenille heilutettiin musta-oranssia lippua. Kyseessä on lippu, joka pakottaa kuljettajan varikolle, jotta hänen tallinsa voi selvittää autossa olevan ongelman, jonka katsotaan vaarantavan kilpailijoita.

Kisajohdon antaman lausunnon mukaan varikkokäskyn syy oli löystynyt etusiiven päätylevy, joka vaurioitui ensimmäisen kierroksen törmäyksessä Max Verstappenin kanssa. Johdon mukaan se oli turvallisuusriski. Huomattavaa on, että se oli kolmas kerta tällä kaudella, kun Magnussenin kilpailu on keskeytetty tällä tavalla ja joka kerta se on johtunut irto-osasta, joka roikku hänen autonsa etusiivestä.

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner on arvostellut jo aiemminkin Kansainvälisen autoliiton FIA:n päätöksiä tällä kaudella, mutta nyt mies alkaa olla täysin kypsä. Haas esitteli FIA:n tekniselle delegaatille Jo Bauerille visuaalisesti, ettei missään vaiheessa ollut vaaraa Magnussenin auton osan irtoamisesta.

– Se on turhauttavaa, koska oli täysin turvallista jatkaa. Jos se olisi ensimmäinen kerta, sanot, ettet tiedä. Mutta Unkarissa meillä oli sama skenaario. Rikkoutuminen oli hyvin, hyvin samanlainen. Komposiittipäällikkömme, hän näytti ja selitti, mitä tapahtuu, mitä ei voi tapahtua, mitä voi tapahtua, ja he eivät vain oppineet siitä mitään.

Singaporen F1 GP:n tapahtumat saivat Steinerin sapen kiehumaan.

– Ja jälleen, kolmannen kerran, he antoivat meille musta-oranssin lipun. Se alkaa käydä vanhaksi. Näytimme sen Jolle, jolla oli joku mukana – he eivät sanoneet nimeään – mutta he ovat tekninen osasto. jonka on sitten raportoitava kilpailun johtajalle, mikä on turvallista ja mikä ei, jos he tietävät, mitä he katsovat, ja ilmeisesti eivät.

– Joten sillä ei ole mitään tekemistä tuomarien kanssa, se on kilpailun valvonta, se on kilpailun johtaja joka heittää lippuja, ei virkailijat, Steiner raivosi.

“Emme ole enää 80-luvulla”

Steiner on alkanut myös vaatia muutoksia FIA:ssa, koska hänen mielestään kisoja tällä hetkellä johtavilla tahoilla ei ole teknistä tietämystä, jota tarvitaan tehdäkseen päätöksiä, jotka voivat osoittautua kalliiksi talleille.

– Näytimme Unkarissa, että pystyt seisomaan osan päällä, eikä se putoa.

– Se saattaa heilua ympäriinsä, ja sitten tuomme hänet sisään, koska menetämme suorituskykyä. Mutta se ei putoa, ja sen me näytimme, eikä se olisi pudonnut. Siellä on materiaaleja, jotka voivat tehdä paljon enemmän kuin he luulevat voivansa tehdä, ja ne ovat tarkoituksella siellä. Ne eivät ole siellä sattumalta.

Steinerin mielestä kisajohto on jämähtänyt vuosikymmenten päähän historiaan.

– Yritän kovasti, mutta jossain vaiheessa meillä on oltava ihmisiä, jotka ymmärtävät, kuinka nämä autot rakennetaan. Emme ole enää 80-luvulla, mies päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1