Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallon NBA-seura Warriorsissa kiehuu – Kaksi pelaajaa nyrkkitappelussa

Draymond Green, Golden State Warriors
AOP

Koripallon NBA-sarjan Golden State Warriorsin riveissä kiehuu aivan uuden runkosarjakauden alla. Joukkueen kaksi pelaajaa ajautui käsirysyyn

Yhdysvaltalaismedia TMZ kertoi aiemmin tällä viikolla välikohtauksesta, jossa koripallon NBA-seura Golden State Warriorsin kaksi pelaajaa, Draymond Green ja Jordan Poole, kävivät harjoitusten tuoksinassa toisiinsa käsiksi ja huitoivat toisiaan muun muassa nyrkeillä.

Perjantaina TMZ kertoi saaneensa videomateriaalia käsiinsä tapahtuneesta. Videolta pystyy selvästi näkemään, kuinka Greenillä ja Poolella on sanaharkkaa jo aiemmin harjoitusten aikana ja tilanne kärjistyy pahasti.

Tilanteen edetessä nyrkkien heilutteluun Green kävelee Poolen luokse ja tunkeutuu aivan kiinni iholle. Poole tönäisee Greenin kaksin käsin pois luotaan, johon Green vastaa hurjalla huitaisulla, joka osuu Pooleen ja tiputtaa hänet maahan. Myös Green kaatuu samaan läjään.

Muut Warriorsin pelaajat ja toimihenkilöt pääsevät tilanteeseen nopeasti väliin ja erottavat riitapukarit. Kumpikin pelaaja vaikutti olevan kunnossa välikohtauksen jäljiltä ja pystyi jatkamaan harjoituksia.

Warriors GM Bob Myers vähätteli tapahtunutta myöhemmin kommentissaan.

– Näitä asioita tapahtuu. Kukaan ei pidä siitä. Emme suvaitse sitä, mutta sitä tapahtuu. Draymond pyysi anteeksi joukkueelta. Jordan oli siellä huoneessa. Mitä tulee pelikieltoon, rangaistukseen, sakkoihin, me hoidamme sen sisäisesti.

Tappelun taustasyistä ei ole vuotanut tietoa julkisuuteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo