Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Emma Kimiläisen autourheilukaudelle tyly loppu – Sarja hupeni alta

Emma Kimiläinen kilpa-autoilija Formula W Series Puma W Series Team
AOP

Vain naisille suunnattu autourheilusarja W Series koki karun kohtalon. Kausi 2022 jouduttiin keskeyttämään aivan loppumetreillään, kun vain kolme osakilpailua oli ajamatta.

Autourheilusarja W Series vahvisti maanantaina, että sen vuoden 2022 kausi keskeytetään ja sen kolme viimeistä osakilpailua, jotka piti ajaa Circuit of The Americasissa Yhdysvaltain Texasin Austinissa 21.-22. lokakuuta ja tuplaosakilpailu Meksikon Méxicossa Autódromo Hermanos Rodríguezissa 28.-30. lokakuuta, perutaan.

W Seriesin vaikeasta tilanteesta kerrottiin jo edellisessä osakilpailussa, joka ajettiin Singaporessa syys-lokakuun vaihteessa. Ongelmaksi muodostui rahoituksen puute ja tätä ongelmaa ei saatu paikattua enää. Täten osakilpailujen peruminen jäi ainoaksi vaihtoehdoksi. Nyt sarja keskittyy kauden 2023 varainhankintaan.

Kauden 2022 mestaruuden pokkasi englantilainen Jamie Chadwick, jolle mestaruus oli jo kolmas. Piste-ero oli huikeat 50 pistettä. Emma Kimiläinen sijoittui kahdeksanneksi.

Sarjan johdossa uskotaan tulevaisuuteen

Catherine Bond Muir, W Seriesin toimitusjohtaja, kommentoi sarjan sivuilla tilannetta tuskastuneena.

– Ilmoitamme sekä suurella surulla että turhautuneisuudella, että odotettuamme kauden 2022 kolmea viimeistä kilpailua Austinissa ja Méxicossa, niitä ei järjestetä.

– Start-uppina vasta kolmannella kilpailukaudellamme teemme aina lujasti töitä varmistaaksemme rahoituksen säännöllisyyden jatkaessamme liiketoimintaamme, mutta viimeaikaisten odottamattomien olosuhteiden vuoksi, jotka eivät olleet W-sarjan hallinnassa, emme olleet saaneet osaa meille kuuluvista sopimusvaroista.

Rahapula ei jättänyt Muirin mukaan kuin yhden mahdollisuuden.

– Siksi olemme joutuneet tekemään valitettavan päätöksen olla toteuttamatta suunniteltua kalenteriamme tällä kaudella. Haluamme kiittää sekä Circuit of The Americasia että Autódromo Hermanos Rodríguezin Grupo CIE:tä heidän tuestaan ​​Austinin ja Méxicon tapahtumien järjestäjinä, ja pahoittelumme sekä heille että faneillemme, ettemme voi kilpailla siellä tänä vuonna.

– Olemme tehneet kovasti töitä saadaksemme tarvittavan rahoituksen, jotta voimme saada kauden loppuun. Valitettavasti tätä ei voitu tehdä lyhyessä ajassa, joka vaadittiin sopimusvarojen epäonnistumisen ja maailmanlaajuisen talouden taantuman vuoksi.

Muir painottaa, että W Seriesillä on edessään vielä loistava tulevaisuus.

– Vaikka olemme kaikki uskomattoman pettyneitä siihen, että tämä päätös on täytynyt tehdä lyhyellä aikavälillä, olemme edelleen positiivisia W Seriesin tulevaisuuden suhteen pitkällä aikavälillä. On hyvin dokumentoitu, että naisten urheilu saa paljon vähemmän rahoitusta kuin miesten urheilu, eikä W Series ole poikkeus.

– Olemme erittäin kiitollisia avusta ja tuesta, jota olemme saaneet viime viikkoina kohtaamistamme taloudellisista vaikeuksista saatujen uutisten jälkeen, mikä on nopeuttanut varainhankintaprosessiamme ja antanut meille suurta optimismia, kun katsomme vuoteen 2023 ja sen jälkeen.

Tulevaisuudessa häämöttää jo positiivisia uutisia. Niitä voidaan odottaa jo lähiviikkoina.

– Vaikka emme pysty vielä antamaan virallista ilmoitusta, meneillään on monia myönteisiä keskusteluja ja kaikki osapuolet jakavat intohimomme ja uskomme missioomme tarjota uskomattomalle naiskuljettaja-alallemme alusta, jossa he voivat esitellä kykyjään ja kisata innokkaiden fanien edessä ympäri maailmaa.

– Teemme kaikkemme varmistaaksemme liiketoimintamme pitkän aikavälin taloudellisen terveyden ja odotamme W Seriesin jatkuvaa kasvua ja menestystä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut