Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Unkarilaisessa Ózd Rally 2022 -rallissa tragedia – Yksi henkilö menehtyi

ralli
AOP

Unkarissa järjestetyn Ózd Rally 2022 erikoiskokeella tapahtui järkyttävä tragedia, kun ulosajanutta kilpailijaa auttamaan rientänyt katsoja menehtyi.

Hero Kft, joka vastasi Ózd Rally 2022:n järjestelyistä, julkaisi maanantaina tiedotteen tragediasta. Tiedotteesta näkyi selvästi tapahtuman järkyttävyys.

– Ózd Rally 2022:n viimeisellä pikakokeella tapahtui traaginen onnettomuus. Asiat tapahtuivat vain sekunneissa. Valitettavasti yksi katsoja jäi paikalle kuolleena.

Heron mukaan onnettomuuden välttämiseksi oli hyvin vähän tehtävissä.

– Kilpailijakaksikko joutui onnettomuuteen erikoiskokeen viimeisellä osalla. Myöhemmin selvisi, ettei henkilövahinkoja sattunut. Seuraava auto pysähtyi välittömästi noudattaen tällaisissa tilanteissa sovellettavia sääntöjä. Kuljettajat hyppäsivät ulos autosta varmistaakseen, että kaikki ovat kunnossa. Heidän perässään saapunut kilpailijakaksikko ei kuitenkaan pystynyt pysähtymään ja törmäsi heidän autonsa takaosaan.

Törmäyksellä oli karut seuraukset.

– Tämän seurauksena ensimmäinen auto muuttui hallitsemattomaksi ja osui katsojaan. Keski-ikäinen mies poistui katsojien turvavyöhykkeeltä auttamaan aiemmin onnettomuudesta kärsineitä kilpailijoita. Hän ei kuitenkaan päässyt perille, kun kolmas auto osui häneen. Koska tapahtumat seurasivat toisiaan vain kymmenissä sekunneissa, järjestäjät eivät ehtineet pysäyttää kilpailua.

Unkarin autourheiluliitto MNAS, rallista vastaava osasto ja järjestäjä Hero ilmaisivat myös osanottonsa sairastuneiden omaisille.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli