Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Miesten Korisliigan Kouvot hankki jo ennestään tuttua sentteriosaamista

Wayne Martin Jr sentteri Kouvot
AOP

Miesten Korisliigassa pelaava Kouvolan Kouvot joutui reagoimaan loukkaantumiskierteeseensä ja palkkasi sentteri Wayne Martin Jr:n.

Yhdysvaltain New Yorkin osavaltion New Yorkin Brooklynistä kotoisin oleva Wayne Martin Jr tulee parsimaan Kouvojen kauden alussa kavennutta kokoonpanoa. Vuonna 1993 syntynyt ja 201 senttiä pituutta omaava peluri ei ole ensimmäistä kertaa Korisliigan syövereissä.

Hän pelasi kaudella 2020-2021 Helsinki Seagullsin riveissä 33 ottelua keskiarvoilla 16,2 pistettä, 7,1 levypalloa ja 1,2 syöttöä. Peliminuutteja hänelle kertyi keskiarvolla 23:28 ottelua kohden. Yliopistouran hän pelasi St.Francisin, Navarron ja Tennessee Staten opinahjoissa.

Kauden 2021-2022 hän pelasi Unkarin A Divisioonassa Kaposvárin joukkueessa. Tuolla kaudella Waynen keskiarvoiksi merkittiin 18,9 pistettä, 8,6 levypalloa ja 1,4 syöttöä. Kentällä hän viihtyi keskimäärin 35,7 minuuttia ottelua kohden. Tällä kaudella mies on pelannut yhden ottelun Skip To My Loun joukkueessa The Basketball Tournament -turnauksessa Yhdysvalloissa.

Martin Jr:n sopimus Kouvojen kanssa kattaa tällä hetkellä viisi ottelua. Mies tulee silti innoissaan Suomeen.

– On mukavaa olla taas Suomessa, se on minulle toinen koti. Uuden joukkueen kanssa tavoitteet ovat samoja – voittaa mahdollisimman paljon pelejä, mies kertoo.

Kouvojen päävalmentaja Jyri Lehtonen kertoo joukkueen saavan taattua laatua.

– Jäimme loukkaantumisten vuoksi ilman yhtään jo korisliigatasonsa todistanutta sentteriä. Apu löytyi yllättävänkin nopeasti ja saimme tutun miehen joka on pelannut liigassamme kovalla tasolla. Aluksi sovittu viiden ottelun pesti on suosiollinen sekä seuralle, että pelaajalle. FIBA-tauolla saamme lisää informaatiota loukkaantuneiden tilanteesta ja mietimme seuraavia siirtoja.

– Jossain vaiheessa saamme paketin kyllä kuntoon, siihen asti taistellaan ja kamppaillaan jokaisessa pelissä parhaamme mukaan. Organisaationa emme ole todellakaan luovuttaneet kauden suhteen. Vaikka tuntuu, ettei ole päivääkään ilman vastoinkäymistä, Lehtonen taustoitti.

Uutta tietoa loukkaantumisrintamalla

Laitahyökkääjä Josh Anderson ei läpäissyt terveystarkastusta, joten häntä ei nähty Kouvojen miesvahvuudessa. Lisäksi sentteri Ilmari Toikkanen loukkaantui Kouvot-Korihait-pelissä 7.10.2022 pelatussa ottelussa. Toikkanen sai yläraajavamman, joka pitää miehen sivussa tämän hetken arvion mukaan nelisen viikkoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo