Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Entinen NBA-huippukoripalloilija Ben Gordon jälleen ongelmissa

Ben Gordon koripallo USA
AOP

Entinen yhdysvaltalainen NBA-koripalloilija Ben Gordon on jälleen ongelmissa. Tällä kertaa mies pahoinpiteli poikaansa.

Entistä koripallon NBA-pelaajaa Ben Gordonia syytetään pahoinpitelystä, koska hän oli lyönyt poikaansa Yhdysvaltain New Yorkin osavaltion New Yorkin Queensissä sijaitsevalla LaGuardian lentokentällä maanantai-iltana.

Queensin piirisyyttäjän toimiston mukaan todistajat, mukaan lukien American Airlinesin työntekijä, näkivät Gordonin huutavan pojalleen ja lyövän häntä useita kertoja kasvoihin sen jälkeen, kun poika pudotti kirjan maahan.

Gordon vahvisti myöhemmin poliisille, että kyseessä oli hänen poikansa. Gordonin väitettiin myös käyneen poliisien kimppuun, kun he yrittivät laittaa hänet käsirautoihin ja laittaa hänet poliisiautoon.

Tiistai-iltana pidetyssä oikeudenkäynnissä Gordonia syytettiin useista rikoksista, kuten pahoinpitelystä, pidätyksen vastustamisesta, halveksumisesta ja lapsen vaarantamisesta. Hänet määrättiin palaamaan oikeuteen perjantaina.

Syytteen mukaan Gordonin pojalla on häntä vastaan ​​vuodelta 2018 peräisin oleva suojelumääräys, joka kieltää Gordonia “käyttämästä fyysistä väkivaltaa, häirintää tai puuttumasta henkilökohtaiseen vapauteen” ja kieltää häntä viemästä poikaa pois Yhdysvaltain Illinoisista.

Gordon pelasi aikanaan komean uran NBA:ssa Chicago Bullsissa, Detroit Pistonsissa, Charlotte Bobcatsissä, Orlando Magicissa ja Golden State Warriorsissa, yhteensä 17 kauden ajan. Hänet valittiin muun muassa vuoden parhaaksi vaihtopelaajaksi heti tulokaskaudellaan. Takamies nakutti keskimäärin 14,9 pistettä, antoi 2,5 syöttöä ja otti 2,5 levypalloa.

Ammattilaisuransa mies päätti kaudella 2016-2017 NBA Development Leaguen Texas Legendsissä. Mies pääsi edustamaan myös Iso-Britannian maajoukkuetta kaksoiskansalaisuutensa ansiosta. Hän pelasi aikanaan myös Yhdysvaltain maajoukkueessa.

Uransa jälkeen Gordon on paininut erilaisten vaikeuksien kanssa. Vuonna 2017 häntä syytettiin väärien palohälytysten aiheuttamisesta sekä naisen ahdistelusta. Lisäksi hän ryösti aseella uhaten asunto-osakeyhtiön edustajan.

Vuonna 2020 Gordon kertoi julkisuuteen kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä ja yrittäneensä muun muassa itsemurhaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo