Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Pesäpallon Itä-Länsi-ottelu palaa 11 vuoden tauon jälkeen lajin mahtimannuille

miesten Itä-Länsi-ottelu
AOP

Pesäpallon Itä-Länsi-tähdistöottelu ajoittuu ensi kesänä elokuun ensimmäiseen viikonloppuun. Tapahtuma palaa Sotkamoon yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Itä-Länsi-tähdistöottelu järjestään Sotkamossa nyt kuudetta kertaa, viimeksi Itä-Länsi on pelattu Sotkamossa vuonna 2012. Ottelut pelataan Marjex Stadionilla.

– Ensi vuonna Sotkamossa tulee varmasti olemaan mahtava tapahtumaviikonloppu. Pesäpallostadion uudistui tänä vuonna, ja se tarjoaa niin pelaajille kuin katsojillekin loistavat puitteet Itä-Länsi-otteluiden seuraamiseen, Itä-Länsi-tapahtuman tapahtumavastaava Aleksi Järviaho kertoo.

Myös Sotkamon Jymyn puolella odotetaan jo ensi vuoden tapahtumaa innolla.

– Erittäin hienoa saada arvo-ottelu vuosien tauon jälkeen Sotkamoon. Itä-Lännellä on merkittävä paikka kansallispelin kalenterissa, ja haluamme nyt kehittää yhdestä pesäpallokauden kohokohdasta monipuolisen tapahtumaviikonlopun. Uudet puitteet, uudenlaiset sisällöt ja Hiukan kesäinen miljöö kutsuvat pesäpalloväen Kainuuseen läheltä ja kaukaa, Superjymy Oy:n markkinointipäällikkö Olli Korhonen hehkuttaa.

Pesäpallon Itä-Länsi-tapahtuma kokoaa yhteen parhaat mies-, nais-, tyttö- ja poikapesäpalloilijat. Idän ja Lännen joukkueet mittaavat paremmuuttaan neljässä huippuottelussa: miehissä, naisissa, pojissa ja tytöissä. Perjantaina pelataan poikien ottelu sekä miesten Superpesis-ottelu. Lauantaina toisistaan mittaa ottavat Idän ja Lännen tytöt sekä naiset. Sunnuntai huipentuu miesten Itä-Länsi-otteluun.

Vuonna 2023 järjestetään miesten 88. ja naisten 61. Itä-Länsi-ottelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo