Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Koripallolegenda Dirk Nowitzki saa todellisen huippukunnianosoituksen – Ei lähde kulumallakaan

Dirk Nowitzki koripallolegenda Saksa
AOP

Saksalainen Dirk Nowitzki kuuluu koripallon suurimpiin lajilegendoihin. Nyt mies saa entiseltä NBA-seuraltaan suurenmoisen kunnianosoituksen.

Kun Dallas Mavericks isännöi Los Angeles Lakersia joulupäivänä koripallon NBA-sarjassa, joukkue juhlistaa todellista seuralegengaa. Mavericks ilmoitti perjantaina, että se paljastaa Dirk Nowitzkin ennen peliä. Seremonia pidetään American Airlines Centerin ulkopuolella kello 11.00 ja peliin aikaisin saapuvat fanit voivat seurata paljastusta jumbotronilla areenan sisällä.

– Dirk on tehnyt niin paljon pelin ja kaupunkimme hyväksi Ja osoittaaksemme kiitollisuutemme, haluamme varmistaa, että hänen perintönsä ja hänen hyppyheittonsa muistetaan ikuisesti Dallasissa, Mavericksin omistaja Mark Cuban hehkuttaa.

Mavericks paljasti patsaan mallin Nowitzkin pelipaidan jäädytysseremoniassa viime kaudella. Mallissa Nowitzki heittää legendaarisen yhden jalan fadeaway-heittonsa, josta on tullut synonyymi hänen pelilleen ja jota monet muut liigan tähdet ovat kopioineet nykyään.

Nowitzkin 21-vuotisen uran aikana hän johti Mavericksin sen ainoaan mestaruuteen vuonna 2011, voitti liigan MVP-palkinnon, oli 14-kertainen All-Star-, 12-kertainen All-NBA-valinta ja sijoittui kuudenneksi eniten NBA-pisteitä heittäneiden taulukossa. Hänen 21 kauttaan Mavericksissa on myös ennätys pisimmästä jaksosta, jonka pelaaja on viettänyt yhdessä joukkueessa NBA:ssa.

Nowitzkilla on hänen mukaansa nimetty katu Mavericks-areenan lähellä, hänen paitansa on jäädytetty ja nyt hänellä on oma patsas areenan ulkopuolella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo